LifeStyle

Η απάντησή του μετά την απομάκρυνσή του από τη συναυλία της Μαρινέλλας – Galaksias Portal News

Ο Χρήστος Μάστορας, με ανάρτησή του στα social media, έδωσε τη δική του απάντηση έπειτα από την απομάκρυνσή του, από την επικείμενη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο.

Ο Χρήστος Μάστορας, όπως έγινε σήμερα το πρωί γνωστό (24.09.2024) δεν βρέθηκε στη δεύτερη προγραμματισμένη πρόβα, με το ρεπορτάζ των εκπομπών να κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια της Μαρινέλλας, θέτοντας εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας. ο τραγουδιστής απάντησε με ανακοίνωση στα social media, επιβεβαιώνοντας πως δεν θα βρίσκεται στην μεγάλη συναυλία στο Ηρώδειο.

Η απάντηση του Χρήστου Μάστορα:

«Είχα τη μεγάλη τιμή, η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη.

Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στην δεύτερη πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας.

Είμαι σίγουρος πως όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο  θα ζήσετε μια αξέχαστη μουσική εμπειρία», έγραψε ο Χρήστος Μάστορας.

To άρθρο Χρήστος Μάστορας: Η απάντησή του μετά την απομάκρυνσή του από τη συναυλία της Μαρινέλλας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button