Τεχνολογιά

Η αποστολή της Αγγλίας για το παιχνίδι με την Εθνική μας! – Galaksias Portal News

Ο επιθετικός της Τότεναμ, Ντομινίκ Σολάνκε κλήθηκε στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια, ενώ ο μέσος της Άστον Βίλα, Μόργκαν Ρότζερς, δεν συμπεριλήφθηκε στην ανδρική προκειμένου να ενισχύσει το συγκρότημα των Ελπίδων (Under-21).

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ είναι επίσης μεταξύ εκείνων που άφησε εκτός ο υπηρεσιακός προπονητής Λι Κάρσλεϊ, όπως και ο συμπαίκτης του Σολάνκε στους «Πετεινούς» Τζέιμς Μάντισον και ο επιθετικός της Γουέστ Χαμ, Τζάροντ Μπόουεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, επιλέχθηκε ο αμυντικός της Τσέλσι Λέβι Κόλγουιλ, αφού συμμετείχε και στους δύο αγώνες του Nations League της Αγγλίας τον περασμένο μήνα.

Ο 27χρονος Σολάνκε έχει σκοράρει τρία γκολ σε έξι παιχνίδια για την Τότεναμ από τότε που ολοκλήρωσε τη μεταγραφή των 65 εκατομμυρίων λιρών (83 εκατομμύρια δολάρια) από την Μπόρνμουθ, το καλοκαίρι.

Πέρυσι σημείωσε 21 γκολ σε 42 παιχνίδια για την πρώην ομάδα του αλλά δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με τους Χάρι Κέιν, Ίβαν Τόνι και Όλι Γουότκινς να επιλέγονται για την επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοναδική εμφάνιση του Σολάνκε με τη φανέλα της Αγγλίας έγινε τον Νοέμβριο του 2017, όταν εμφανίστηκε ως αλλαγή σε ένα φιλικό με τη Βραζιλία. Ήταν ένας παραγωγικός σκόρερ για τις ομάδες Νέων της Αγγλίας, κατακτώντας το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 17 και το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτω των 20 ετών.

Αφού υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο στο ντεμπούτο του με την Τότεναμ, ο Σολάνκε βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα από τότε που επέστρεψε τον Σεπτέμβριο κι επάξια κλήθηκε στην Εθνική ομάδα.

Αναφορικά με τους «κομμένους», ο Ρότζερς έχει εξελιχθεί σε βασικό παίκτη για την Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι αυτή τη σεζόν κι έχει ξεκινήσει και τους οκτώ αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ και στο Τσάμπιονς Λιγκ (2 ασίστ κι ένα γκολ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μαγκουάιρ, εν τω μεταξύ, έπαιξε καλά για την Αγγλία τον περασμένο μήνα, αλλά έχασε τη θέση του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την προώθηση των Λισάντρο Μαρτίνες και Ματάις Ντε Λιχτ ως βασικοί σέντερ μπακ στο συγκρότημα του Έρικ τεν Χαγκ.

Ο Μάντισον δεν έχει συμπεριληφθεί στην ομάδα της Αγγλίας από τότε που έμεινε εκτός της προκαταρκτικής επιλογής ενόψει του Euro 2024. Ο 27χρονος διεθνής έχει δύο ασίστ κι ένα γκολ σε επτά παιχνίδια για τους «Πετεινούς» αυτή τη σεζόν.

Η Αγγλία υποδέχεται την Ελλάδα στο «Γουέμπλεϊ» την επόμενη Πέμπτη (10/10) πριν ταξιδέψει στη Φινλανδία την Κυριακή (13/10) για τους αγώνες της στο Nations League (B League, 2ος όμιλος)>

Τα «τρία λιοντάρια» ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους με νίκες επί της Ιρλανδίας και της Φινλανδίας τον περασμένο μήνα και μαζί με την Ελλάδα είναι οι επικεφαλής του ομίλου.

Η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Ντιν Χέντερσον, Τζόρνταν Πίκφορντ, Νικ Πόουπ.

Αμυντικοί: Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Λέβι Κόλγουιλ, Μαρκ Γκουέχι, Έζρι Κόνσα, Ρίκο Λιούις, Κάιλ Γουόκερ

Μέσοι: Τζουντ Μπέλινγκχαμ, Φιλ Φόντεν, Κόνορ Γκάλαχερ, Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ, Άντζελ Γκόμες, Κόμπι Μάινο, Κόουλ Πάλμερ, Ντέκλαν Ράις

Επιθετικοί: Άντονι Γκόρντο, Τζακ Γκρίλις, Χάρι Κέιν, Νόνι Μαντουέκε, Μπουκαγιό Σάκα, Ντόμινικ Σολάνκε, Όλι Γουότκινς

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button