Αθλητικά

Η Μπάγερν Μονάχου συνέχισε χωρίς «φρένα» και πέρασε με 5-0 από την έδρα της Βέρντερ Βρέμης

Λίγα 24ωρα μετά το 9-2 επί της Ντινάμο Ζαγκρεμπ για το Champions League, η Μπάγερν Μονάχου έκανε νέο «περίπατο» και στην Bundesliga επικρατώντας εκτός έδρας της Βέρντερ Βρέμης με 5-0.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το «διαστημικό» 9-2 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην «Αλιάνζ Αρένα», η Μπάγερν πραγματοποίησε άλλη μία άκρως εμφατική εμφάνιση, αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Έχοντας ξανά ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάικλ Ολίσε, ο οποίος μετά τα 2 γκολ που σημείωσε εναντίον των Κροατών στην πρεμιέρα της League Phase του Champions League, σκόραρε ξανά δύο φορές και είχε ισάριθμες ασίστ (2) στο επιβλητικό 5-0 των Βαυαρών επί της Βέρντερ (πρώτη ήττα) στο «Βέζερσταντιον».

Το συγκρότημα του Βενσάν Κομπανί, έφυγε άνετα με το διπλό από το «Βέζερσταντιον», έκανε το 4/4 κι εξακολουθεί ν’ απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής μετά από τέσσερις… στροφές στο γερμανικό πρωτάθλημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τρία τελευταία ματς που έδωσε η Μπάγερν πέτυχε συνολικά 20 γκολ, 6 εναντίον της Χολστάιν Κίελ, 9 εις βάρος της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και 5 σήμερα επί της Βέρντερ.

Συνολικά σε 5 επίσημα ματς (4 στο πρωτάθλημα κι ένα στο Champions League) μετρά 25 γκολ έχοντας δεχτεί 5!

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button