LifeStyle

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στο θέατρο Λυκαβηττού – «Κάποιοι ήσασταν αγέννητοι στην επική συναυλία του 2003»

Μάγεψε η Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του θεάτρου Λυκαβηττού σε μια μοναδική συναυλία το βράδυ του Σαββάτου (21.09.2024).

Η Δέσποινα Βανδή καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που κατέκλυσε κάθε γωνία του θεάτρου Λυκαβηττού ερμηνεύοντας παλιές και νέες επιτυχίες της.

«Είναι υπέροχο μετά από 30 χρόνια να μπορώ να βρίσκομαι ακόμα πάνω σε αυτή τη σκηνή και να συνδεόμαστε με αυτόν τον τρόπο… Με τόση αγάπη, σας ευχαριστώ… Είναι σημαντική η σημερινή νύχτα για μένα. Ο Λυκαβηττός δεν ήταν μια τυχαία επιλογή. Κάποιοι από εδώ ήσασταν αγέννητοι σε εκείνη την επική συναυλία του 2003.

Τότε που σας αποχαιρετούσα. Η σημερινή νύχτα είναι μια κατά μέτωπο αναμέτρηση με τη ζωή, με τα 21 αυτά χρόνια που πέρασαν» ήταν τα λόγια της Δέσποινας Βανδή στο ξεκίνημα της συναυλίας.

 

@panikrecords Πανσέληνος (Λυκαβηττός 2024)…#despinavandi #enatsigarodiadromi #lykavitos #galaxiasliveproductions #panikrecords #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

«Τι γίναμε, τι ζήσαμε, Είμαστε καλύτερα από ποτέ; Με τα σωστά και τα λάθη μας. Αυτό έχει σημασία παιδιά γιατί ο χρόνος περνάει έτσι. Είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ. Στεγνώνει το στόμα μου από την αγωνία» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

To άρθρο Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στο θέατρο Λυκαβηττού – «Κάποιοι ήσασταν αγέννητοι στην επική συναυλία του 2003» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button