Ελλάδα

Η εφαρμογή ταξί που αγαπήθηκε και στο Ηράκλειο – Η Νο 1 επιλογή στην Κρήτη και την Ελλάδα – Galaksias.com

Η αγορά των μετακινήσεων με ταξί έχει αλλάξει, οι οδηγοί έχουν προσαρμοστεί στη νέα εποχή και η δημοφιλής εφαρμογή εκτός από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, έχει ήδη αποκτήσει μια σημαντική θέση στις καθημερινές μετακινήσεις των κατοίκων και των επισκεπτών του Ηρακλείου

Σημαντική απήχηση σε επιβάτες και επαγγελματίες στο Ηράκλειο παρουσιάζει η πλατφόρμα FREENOW, η νούμερο 1 εφαρμογή ταξί στην Ελλάδα και την Ευρώπη με το μεγαλύτερο εύρος διαθέσιμων οχημάτων, διαθέσιμη σε 9 αγορές και περισσότερες από 150 πόλεις.

Αν και αρχικά η λειτουργία της FREENOW στο Ηράκλειο δεν έγινε από όλους αποδεκτή με χαρά, καθώς η διαφάνεια στην τιμολόγηση που προσφέρει στον επιβάτη ενόχλησε κάποιους που αποπειράθηκαν αλλά δεν κατάφεραν να εμποδίσουν τη λειτουργία της, εν τέλει, η εφαρμογή κέρδισε τις καρδιές των Ηρακλειωτών. 

Οι επιβάτες φαίνεται να δείχνουν ολοένα και μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην εφαρμογή, καθώς μέσω αυτής μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες πριν τη διαδρομή τους, όπως την εκτιμώμενη ώρα άφιξης του οδηγού και το μοντέλο του οχήματος.

Από την άλλη πλευρά για τους επαγγελματίες οδηγούς ταξί στο Ηράκλειο, η εφαρμογή αποτελεί άλλη μία ευκαιρία για περισσότερη δουλειά και περισσότερες διαδρομές με φερέγγυο τρόπο, καθώς οι χρήστες της εφαρμογής έχουν και οι ίδιοι ενεργό προφίλ στη FREENOW, επομένως, η αξιοπιστία των επιβατών είναι μεγαλύτερη σε σχέση με την τυχαία επιβίβαση απ’ τον δρόμο. 

Είναι εντυπωσιακό ότι η ζήτηση από τους διεθνείς χρήστες της πλατφόρμας από 9 διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες το 2024 ξεπερνά κάθε προηγούμενο. Μόνο το περσινό καλοκαίρι, η FREENOW πραγματοποίησε 500.000 διαδρομές από χρήστες της στο εξωτερικό, οι οποίοι επισκέφθηκαν τη χώρα μας. 

Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες αύξησε τα έσοδα των οδηγών, οι οποίοι πέρα από τις παραδοσιακές συνεργασίες τους με τα τοπικά ραδιοταξί, απέκτησαν πρόσβαση σε ένα διεθνές πελατολόγιο. 

Επιπλέον η εφαρμογή FREENOW αποτελεί τη μοναδική διεθνή ψηφιακή πλατφόρμα που αποδίδει φόρους και ΦΠΑ στο ελληνικό κράτος, ενώ η λειτουργία της χαρακτηρίζεται από διαφάνεια και νομιμότητα.

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφερθεί ότι έχουν περάσει 13 χρόνια από τη στιγμή της ίδρυσης της taxibeat και δύο σχεδόν από τη μετάβαση και μετονομασία της σε FREENOW.

 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button