LifeStyle

Η γνωριμία, ο γάμος, τα δίδυμα – Τι έλεγαν στην τελευταία κοινή συνέντευξη – Galaksias Portal News

Με γραπτή της δήλωση η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε πως ο γάμος της με τον Μίνω Μάτσα περνάει κρίση. Η υπουργός Τουρισμού σημείωνε, ανάμεσα σε άλλα, πως τα δίδυμα – η κόρη και ο γιος της – παραμένουν κύριο μέλημά της.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο το 2021 στις Σπέτσες. Λίγους μήνες αργότερα, η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους.

Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει αρκετές φορές την υπουργό Τουρισμό και τον γνωστό μουσικοσυνθέτη σε δημόσιες εμφανίσεις τους, κάποιες από αυτές με τα παιδιά τους, τα οποία πριν από λίγες ημέρες γιόρτασαν τα τρίτα γενέθλιά τους και είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει δώσει το «παρών» σε πολλές παραστάσεις του συζύγου της κι εκείνος με τη σειρά του την έχει συνοδεύσει σε επίσημες εκδηλώσεις.

Στην αρχή της γνωριμίας τους, η καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, είχε φέρει το ζευγάρι ακόμη πιο κοντά.

Περνούν πολλές ώρες μαζί, βλέπουν φίλους, όποτε αυτό είναι εφικτό, ενώ ο Μίνως Μάτσας έκανε πρόταση γάμου στην Όλγα Κεφαλογιάννη τον Σεπτέμβριο του 2020.

Στις 10 του ίδιου μήνα, κατά τη διάρκεια συναυλίας του συνθέτη στη Ρωμαϊκή Αγορά, όταν κάθισε στο πιάνο για να παίξει το κομμάτι «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου», είπε, κοιτώντας την Όλγα: «Εύχομαι όποιος έχει βρει τον άνθρωπό του να τον κρατήσει για πάντα. Έτσι δεν είναι, Όλγα;».

Στον γάμο τους στις Σπέτσες, κουμπάρα είναι η Χρυσή Βαρδινογιάννη, την οποία συνόδευε ο τότε σύντροφός της, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, ενώ το «παρών» δίνουν μόνον οι οικογένειες των νεόνυμφων και ακολουθεί τραπέζι στην κατοικία της οικογένειας Μάτσα.

Αμφότεροι είχαν ήδη από ένα διαζύγιο. Η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον κοσμηματοπώλη Μάνο Πενθερουδάκη και ο Μίνως Μάτσας με την ηθοποιό Μαρία Κίτσιου.

Στις συνεντεύξεις τους, πάντα, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας μιλούσαν με λόγια αγάπης και θαυμασμού ο ένας για τον άλλον, ενώ πριν από περίπου 7 μήνες, στις 15 Φεβρουαρίου, είχαν αποκαλύψει στην κοινή τους τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», λεπτομέρειες για τη γνωριμία τους, η οποία – όπως έλεγαν – ήταν «καρμική».

Τότε, μεταξύ άλλων, το ερωτευμένο ζευγάρι είχε μιλήσει με τρυφερότητα για την προσωπική του ζωή, την καθημερινότητά του και τη συνάντηση της μουσικής με την πολιτική.

«Όταν γνωριστήκαμε πρώτη φορά, ρώτησα την Όλγα: ”Με τι ασχολείστε;”. Δεν είχα ιδέα από πολιτική. Κάναμε 8 μήνες να μιλήσουμε ξανά. Δέσαμε μαγικά μετά μουσικής. Δεν έκανε κανείς το πρώτο βήμα. Έγινε χωρίς να το καταλάβουμε, σαν αυτοματισμός, σαν να το ξέραμε, δεν προσπάθησε κανείς από τους δύο. Ήταν σαν να έπρεπε να συμβεί. Βρεθήκαμε σε μία συναυλία, να καθόμαστε δίπλα δίπλα», εξομολογήθηκε το ζευγάρι για το πώς ήρθε κοντά.

«Η Όλγα έχει ένα ασφυκτικό πρόγραμμα, είναι πιεσμένη και αν την πιέσεις λίγο ακόμη, εκρήγνυται. Αν είσαι τη λάθος στιγμή και πεις το λάθος πράγμα… Αλλά μετά από δύο λεπτά έχει τελειώσει», αποκάλυψε ο συνθέτης για τα «αρνητικά» χαρακτηριστικά της συζύγου του.

Από τη δική της μεριά, η Όλγα Κεφαλογιάννη είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι αυτό που έχει συμβεί με εμάς είναι ότι ουσιαστικά έχει δώσει ο ένας στον άλλο το παράθυρο σε μία τελείως διαφορετική ζωή, σε μία τελείως διαφορετική δραστηριότητα, σε μία διαφορετική καθημερινότητα που έχουμε αναγκαστικά και οι δύο. Αυτό μάλλον εμπλουτίζει και αυτό που κάνουμε εμείς οι ίδιοι».

«Το βλέπω ότι έχει λειτουργήσει μάλλον συμπληρωματικά και σίγουρα εμένα, τουλάχιστον λέω για τον εαυτό μου, με έχει πάει παρακάτω αυτή η καθημερινή επαφή με την Τέχνη. Με βοηθάει πάρα πολύ και στην ισορροπία και στην ωραία αρμονία που θες να έχεις για να μπορείς να ανταποκριθείς και στον σκληρό κόσμο της πολιτικής», είχε συμπληρώσει η υπουργός Τουρισμού.

«Η αλήθεια είναι ότι η μουσική και η πολιτική δεν έχουν καμία σχέση. Αλλά η πολιτική είναι ένας χώρος που εγώ δεν είχα επαφή καμία. Έτσι, γνώρισα μέσα από τα μάτια της Όλγας έναν κόσμο που είναι η αλήθεια ότι με έχει κάνει πλουσιότερο. Διότι δεν είμαι περήφανος που δεν είχα επαφή με τα πράγματα», είχε προσθέσει ο Μίνως Μάτσας στη συνέντευξή τους στον ΑΝΤ1.

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έκαναν συχνά τα φλας των φωτορεπόρτερ να αστράφτουν, καθώς, όπως ειπώθηκε και πριν, πραγματοποιούσαν πολύ συχνά κοινές εμφανίσεις.

Πριν από σχεδόν τρεις εβδομάδες, και συγκεκριμένα στις 4 Σεπτεμβρίου, το ζευγάρι είχε βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο για να απολαύσει τη συναυλία – αφιέρωμα στα τραγούδια του μεγάλου στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Μετά τη φημολογία για τον χωρισμό της με τον Μίνω Μάτσα, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξέδωσε νωρίτερα την Παρασκευή (27.09.2024) ανακοίνωση, όπου επιβεβαίωνε την κρίση στον γάμο της.

Η υπουργός Τουρισμού, στη δήλωσή της αναφέρει ότι πάντα υπήρξε ειλικρινής και δεν κρύφτηκε ποτέ, τόσο για θέματα πολιτικής, όσο και για θέματα που άπτονται της προσωπικής της ζωής.

To άρθρο Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Η γνωριμία, ο γάμος, τα δίδυμα – Τι έλεγαν στην τελευταία κοινή συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button