Media

“Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Shopping Star

Η Κάτια Ταραμπανκό μίλησε στην “Super Κατερίνα” και αναφέρθηκε τόσο στα παρασκήνια του GNTM όσο και στις σχέσεις που είχαν τότε η Βίκυ Καγιά και η Έλενα Χριστοπούλου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο – ηθοποιός εξομολογήθηκε:

“Στο νέο κύκλο του GNTM θα προτιμούσα την Βίκυ Καγιά παρά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Έχει αυτό το άστρο το οποίο θεωρώ ότι από την Ηλιάνα λείπει κάπως. Η αλήθεια είναι πως όταν το Shopping Star το παρουσίαζε η Βίκυ είχα το αυτό μου στην τηλεόραση , ήθελα να ακούσω τι είχε να πει. Η Ηλιάνα μού περνάει λίγο σαν να ακούω διαφημίσεις, μου είναι λίγο πιο άχρωμη”.

“Τότε στα γυρίσματα του GNTM έβλεπα ότι υπήρχε μια τυπικότητα ανάμεσα σε όλους τους κριτές. Αν δεν κάνω λάθος, θυμάμαι την Βίκυ Καγιά να έρχεται πάντα λίγο πριν ξεκινήσουμε το γύρισμα, να μην είναι τόσο πολύ ανάμεσα στον κόσμο. Η Έλενα Χριστοπούλου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήταν άλλο πράγμα, είχε ένα bonding η σχέση τους. Το έβλεπες ότι είναι σαν μάνα – κόρη εκεί πέρα”.

“Επειδή κάτι πήρε το αυτί μου για άσχημους χωρισμούς, είναι λυπηρό που ολοκληρώθηκε η συνεργασία τους γιατί πραγματικά θαύμαζα τη σχέση που έχουν. Δηλαδή φαίνονταν πολύ αγαπημένες! Την κάλυπτε με τα κουβερτάκια στο Μιλάνο, όταν είχαμε δοκιμασίες και έκανε κρύο. Εύχομαι να μονιάσουν κάποια στιγμή” πρόσθεσε, επίσης, η Κάτια Ταραμπανκό στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button