Media

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα- Έλενα Χαραλαμπούδη “Μόνο η ζωή μπορεί να χωρίσει τη Σαλώμη από τον Λάμπρο”

Η Έλενα Χαραλαμπούδη, η γοητευτική και δυναμική Σαλώμη Μπόχου της «Κατάρας της Τζέλας Δελαφράγκα», βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας «επέλεξαν να διακωμωδήσουν τον έρωτα μιας τσιγγάνας με έναν μπαλαμό, είναι μια παρωδία των «Ψίθυρων καρδιάς». Δεν τη θυμάμαι τη σειρά, ήμουν πολύ μικρή, αλλά είναι φίλη μου η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και όταν έμαθα για το ρόλο, την πήρα τηλέφωνο και της είπα με μεγάλη χαρά “δεν το πιστεύω ότι θα κάνω εσένα”», θα πει η Έλενα.

Η Σαλώμη δεν θέλει τον Τάκο που της προξενεύουν οι γονείς της, αλλά τον Λάμπρο, τον γιο του Βαρόνου Σεβαστού. «Όλη η κοινωνία δεν θα αντιδράσει καλά όταν μάθει για αυτό τον έρωτα. Όλοι γύρω τους, η μαμά του Λάμπρου, οι αδελφές του, ο αδελφός του. Είναι, όμως, ένας πολύ μεγάλος έρωτας με βαθιά συναισθήματα και δε νομίζω ότι θα τους χωρίσει κάποιος, μόνο η ζωή.»

Όπως είπε, ένα χρόνο πριν της γίνει η πρόταση από τον Μιχάλη Ρέππα, του είχε στείλει ένα email επειδή τον θαυμάζει πολύ, για να δει τη δουλειά της και να της πει τη γνώμη του. «Ο Μιχάλης με είχε δει στο You tube. Kαι είμαι πολύ συγκινημένη για τη γνωριμία με αυτόν τον άνθρωπο και τον Θανάση Παπαθανασίου. Είναι δυο πολύ χαρούμενοι και πολύ αισιόδοξοι άνθρωποι και για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ο Μιχάλης μου είπε δεν με έχεις ανάγκη εσύ, εμείς σε έχουμε ανάγκη για το χιούμορ σου, για τις ιδέες σου, για τη φρέσκια σου ματιά.»

Το κανάλι της στο You tube την έχει βοηθήσει και της έχει φέρει πολλές επαγγελματικές προτάσεις. Στην ερώτηση αν θα πρέπει να υπάρχει ΕΣΡ στο You tube, απαντά: «όχι, η κάθε πλατφόρμα έχει τους δικούς της κανόνες. Οποιοσδήποτε κάνει content θα πρέπει να έχει μια συγκράτηση. Να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι μπορεί να αισθανθεί άσχημα κάποιος άνθρωπος με αυτό που κάνουμε. Το θέμα είναι πώς χρησιμοποιούμε την ελευθερία μας», καταλήγει.

Τέλος, για την υποψηφιότητα της στα βραβεία της Ένωσης Κριτικών Θεάτρου θα πει ότι είναι πάρα πολύ συγκινημένη «είναι πολύ τιμητικό, μόνο που με προτείνανε είναι σαν να το έχω πάρει.»

Δείτε τη συνέντευξη

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», απόψε στις 21:00.

Συντελεστές

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Θανάσης Παπαθανασίου – Μιχάλης Ρέππας

Παραγωγή: LUMAD – Έλενα Χατζηαλεξάνδρου

Πρωταγωνιστούν (με αλφαβητική σειρά): Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιάννης Απέργης, Σοφία Βογιατζάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Τζένη Διαγούπη, Joyce Ευείδη, Μάνος Ιωάννου, Κώστας Καζάκας, Άννα Κουρή, Καίτη Κωνσταντίνου, Νίκη Λάμη, Μαρία Λεκάκη, Αντώνης Λουδάρος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Αντιγόνη Νάκα, Σπύρος Πούλης, Μιχάλης Ρέππας, Χρύσα Ρώπα, Μαριέλα Σαββίδου, Μαίρη Σαουσοπούλου, Πάνος Σταθακόπουλος, Δήμητρα Στογιάννη, Έλενα Χαραλαμπούδη, Χάρης Χιώτης

Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά): Γιάννα Ζιάννη, Αντώνης Καλομοιράκης, Ηλιάνα Καλυμνάκη, Παναγιώτης Καρμάτης, Ιωάννα Κολονέλου, Σπύρος Κυριάκος, Πηνελόπη Μαλούση, Θάνος Μπίρκος, Ίρις Πανταζάρα, Μαριαλένα Ροζάκη

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button