Media

Η Μάγισσα -Επικός Γιώργος Παπαγεωργίου για τις τολμηρές ερωτικές σκηνές: “Παίρνω το αίμα μου πίσω”

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Weekenders, όπου μίλησε για την εμπειρία του από τα γυρίσματα της σειράς «Η Μάγισσα».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις τολμηρές ερωτικές σκηνές που έχει με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά.

«Το ότι είμαστε και οι δύο ηθοποιοί, οπότε ο ένας καταλαβαίνει τον άλλο, αυτόματα κάνει το όλο ζήτημα «ερωτικές σκηνές» πιο εύκολο στη διαχείριση. Υποθέτω ότι θα ήταν πολύ πιο δύσκολο, εάν ήμουν με μία γυναίκα που δεν θα ήταν ηθοποιός. Καταλαβαίνει, έχει γυρίσει και η ίδια ερωτικές σκηνές», δηλώνει αρχικά ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

«Της έλεγα ότι τώρα παίρνω το αίμα μου πίσω. Στις “Άγριες Μέλισσες” είχα μετρήσει 6-7 διαφορετικές ερωτικές σκηνές. Τώρα νομίζω ότι σταδιακά έχω ήδη πάρει το αίμα μου πίσω σε σχέση με αυτό» ανέφερε με χιούμορ ο ηθοποιός.

«Δεν θα φτάσουμε στο όριο της κριτικής, δεν θα καθίσω να σου πω ότι βλέπουμε ερωτικές σκηνές ο ένας του άλλου με φοβερή προσήλωση. Τις βλέπουμε λίγο με την περιφερειακή όραση, γιατί δεν είναι και ό,τι πιο βολικό. Δεν μας προκαλεί κάποιο πρόβλημα».

«Είναι μία συνθήκη που με έναν άνθρωπο που ίσως δεν ξέρεις καθόλου να πρέπει να γυρίσεις μία ερωτική σκηνή. Όμως, όταν υπάρχει το κατάλληλο πλαίσιο και ξέρεις ότι το αποτέλεσμα θα βγει με μία αισθητική που θα σε εκφράζει και δεν θα σε εκθέτει, είναι αλλιώς. Εγώ πάντα προσπαθώ να είμαι οκ απέναντι στην παρτενέρ μου, για μία γυναίκα είναι λίγο πιο δύσκολα τα πράγματα», σημειώνει ο Γιώργος Παπαγεωργίου.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button