Τεχνολογιά

Η Νέα Ιωνία κατέκτησε το Σούπερ Καπ, 26-18 τον ΠΑΟΚ στον τελικό – Galaksias Portal News

Στα χέρια των παικτριών της Νέας Ιωνίας κατέληξε το τρόπαιο του Σούπερ Καπ στο χάντμπολ γυναικών, καθώς ο ΟΦΝΙ επιβλήθηκε το Σάββατο με 26-18 του «Δικεφάλου» του Βορρά, στην αναμέτρηση που έγινε στη Λαμία και σηματοδότησε την έναρξη της νέας περιόδου.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας έδειξαν σαφώς πιο έτοιμες από τον βασικό τους αντίπαλο για τον τίτλο, προηγήθηκαν 16-7 στο ημίχρονο και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε «μουδιασμένα» στο πρώτο μέρος χωρίς να έχει καθαρό μυαλό στην επίθεση, με την Νέα Ιωνία να παίρνει σαφές προβάδισμα στη ανάπαυλα του ημιχρόνου με σκορ 16-7 και σε μεγάλη ημέρα την αρχηγό και τερματοφύλακα Κεπεσίδου που απέκρουσε τρία πέναλτι. Πρώτο Σούπερ Καπ για την Νέα Ιωνία που ισοφάρισε τον ΠΑΟΚ στις κατακτήσεις.

ΟΦΝΙ (Γούσιος): Μ. Κεπεσίδου 1, Μακρή, Στουγιαννίδου 4, Τσάκαλου 6, Ν. Κεπεσίδου 3, Άγκοβιτς , Μ. Κουκμίση 2, Κρνιτς, Κμίροβα 4, Φράγκου, Μανιά 1, Λιουμπιάναια 3, Ρούσου, Γιαννούλα, Νταβίντοβιτς 1, Καλουτζέροβιτς, Γιαννοπούλου 1, Μαντζώρου.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Κερλίδη 2, Ε. Τροχίδου 1, Μεντεσίδου 2, Κ. Κουκμίση 1, Κωστοπούλου, Χ. Τροχίδου, Ματάβς 2, Σεβδίλη 1, Γκρμπάτσεβιτς 1, Σελεμίδου, Αργυροπούλου, Κουλούρη 2, Μπουράτο 2, Μπαράνικ 4.//Π.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button