Πολιτική

Η Νοτόπουλου υπέρ της διαγραφής Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Εντείνει το κλίμα διάλυσης και σύγκρουσης»

«Μπαρούτι» μυρίζει και στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ο Στέφανος Κασσελάκης δέχεται πυρ ομαδόν, με μέλη των «87» να θέτουν ζήτημα διαγραφής του από το κόμμα. Σφοδρές βολές εναντίον του εξαπέλυσε μεταξύ άλλων και η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Μιλώντας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ την Τρίτη (08.10.24) η Κατερίνα Νοτοπούλου εισηγήθηκε την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας με αίτημα τη διαγραφή του.

«Ο Κασσελάκης εντείνει το κλίμα διάλυσης και σύγκρουσης», τόνισε η ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του κ. Κασσελάκη, προτείνοντας:

1. Σύγκληση ΚΕ για απόρριψη υποψηφιότητάς του, δηλώνοντας πως δεν σέβεται καταστατικές αρχές και αποφάσεις και πως μόνος στόχος του να διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ

2. Παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας με αίτημα διαγραφής

Τέλος, η ίδια σημείωσε ότι στην «ΚΟ δε μπορούν να κατέχουν θέσεις ευθύνης άνθρωποι που δε σέβονται τις αποφάσεις αυτού του κόμματος».

Σημειώνεται πως μέσα στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η Όλγα Γεροβασίλη, όπως είχε γράψει το newsit.gr, ζήτησε την διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη.

Τα στελέχη των «87» έθεσαν το θέμα πάνω σε δυο άξονες:

Πρώτον, ότι ο Στέφανος Κασσελάκης ποινικοποιεί την εκλογική διαδικασία στέλνοντας εξώδικα στο ίδιο του το κόμμα και μιλά για παρέμβαση εισαγγελέα.

Και δεύτερον, δεν σέβεται τις αποφάσεις των οργάνων όπως για παράδειγμα την έκπτωσή του από το αξίωμα του Προέδρου όπως αποφάσισε η Κεντρική Επιτροπή.

Υπενθυμίζεται ότι στο εξώδικο το οποίο απέστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ με το οποίο ζητεί έρευνα για την διαρροή του πόθεν έσχες του υπογράφει ως Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.  

To άρθρο Η Νοτόπουλου υπέρ της διαγραφής Κασσελάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ – «Εντείνει το κλίμα διάλυσης και σύγκρουσης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button