Τεχνολογιά

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρει στον Αλεξάντερ Άρνολντ ετήσιες αποδοχές στα 17 εκατ. ευρώ!

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου για τον Τρέντ Αλεξάντερ Άρνολντ, τα οποία μάλιστα θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του τον Ιανουάριο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα μάλιστα με την αγγλική αθλητική ιστοσελίδα, «Caught Offside», ο Άγγλος δεξιός μπακ έχει συμφωνήσει προφορικά με την πρωταθλήτρια Ευρώπης σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές που θα φθάνουν, μαζί με τα μπόνους, στα 17 εκατ. ευρώ!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά της η διοίκηση της Λίβερπουλ δεν θέλει να τον παραχωρήσει και ενώ αρχικά δεν έμπαινε καν στη συζήτηση για την παραχώρηση του, τώρα οι εξελίξεις την αναγκάζουν να διαπραγματευτεί με τη «βασίλισσα» τους όρους της μετακίνησης του 26χρονου άσου στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι και μπορεί να φύγει ως ελεύθερος από το «Ανφιλντ».

Από την πλευρά της η ισπανική ομάδα επισπεύδει τις διαδικασίες και δεν θα περιμένει έως το επόμενο καλοκαίρι, καθώς ο σοβαρός τραυματισμός του Ντάνι Καρβαχάλ έχει αφήσει κενό στη δεξιά πλευρά και ο Κάρλο Αντσελότι πιέζει για την άμεση ολοκλήρωση της μεταγραφής. Να σημειωθεί πως ο Άγγλος άσος έχει αποδοχές στη Λίβερπουλ που δεν ξεπερνούν τα έξι εκατ. ευρώ το χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button