Media

Η συνέντευξη πρώην μέλους και το…

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συνέντευξη της Κάγια Τζόουνς από το 2017 όπου μιλάει για την περίοδο που ήταν μέλος του γυναικείου συγκροτήματος “Pussycat Dolls”.

Η τραγουδίστρια είχε κάνει μια σειρά από tweets, στα οποία ανέφερε:

“Η αλήθεια μου. Δεν ήμουν σε ένα γκρουπ γυναικών. Ήμουν σε ένα κύκλωμα πορνείας. Απλά έτυχε να τραγουδήσουμε και να γίνουμε διάσημες. Ενώ όλοι όσοι μας κατείχαν, έβγαλαν λεφτά”.

Με αφορμή την υπόθεση του Diddy, η συνέντευξή της βγήκε ξανά στην επιφάνεια, με την ίδια να αναφέρει σε αναρτήσεις της, πως ο κόσμος θα έπρεπε να την είχε ακούσει νωρίτερα, καθώς έτσι λειτουργεί η μουσική βιομηχανία.

Όπως ισχυρίζεται στη συνέντευξή της, η τραγουδίστρια που έφυγε από το συγκρότημα λίγο πριν το 2005, τα μέλη αναγκάζονταν να “κοιμούνται με όποιον τους έλεγαν οι μάνατζέρ τους”.

“Οι άνθρωποι με ρωτούν πόσο κακό είναι αυτό. Που εγκατέλειψα τα όνειρά μου, τις συμπαίκτριές μου και μια δισκογραφική συμφωνία 13 εκατ. δολαρίων. Ξέραμε ότι θα βρεθούμε στο νούμερο 1” γράφει.

 

Δείτε επίσης: P. Diddy (Sean Combs): “Η λίστα είναι ήδη μεγάλη, τα ονόματων των συνεργών του θα σας σοκάρουν” δηλώνει ο δικηγόρος των θυμάτων του ράπερ – παραγωγού

 

Στη συνέχεια, προσθέτει αναφερόμενη στον ιδρυτή του γκρουπ, Ρόμπιν Αντίν:

“Ο Ρόμπιν κι η δισκογραφική έβγαλαν όλα τα λεφτά. Εμείς σαν Pussycat Dolls πληρωνόμασταν 500 δολάρια την εβδομάδα, ενώ μας χρησιμοποιούσαν και μας κακοποιούσαν”. Εξήγησε επίσης, πως στο παρελθόν έχει προσπαθήσει ξανά να βγάλει όλη την αλήθεια στην επιφάνεια, όμως δεν τα κατάφερε.

Ωστόσο, πλέον είναι έτοιμη να κατονομάσει ανθρώπους, ενώ εξηγεί πως έχει κρατήσει και ημερολόγιο με όσα συνέβαιναν.

“Το 2004 το είπα σε στελέχη του Χόλιγουντ. Το 2005-2006 το είπα στον Τύπο. Το 2011 μίλησα ξανά. Ελπίζω να μπορείτε να με ακούσετε τώρα” αναφέρει.

Στην τελευταία της ανάρτηση, η τραγουδίστρια λέει:

“Ξετρελάθηκα με όλα τα σχόλια, σας ευχαριστώ για την υποστήριξη. Αν με είχαν πιστέψει περισσότεροι νωρίτερα, θα μπορούσαν να είχαν προστατευθεί περισσότεροι. Είναι λυπηρό το γεγονός ότι χρειάστηκε άλλη μια περίπτωση διασημότητας για να καταλάβει ο κόσμος το είδος της εκμετάλλευσης που συμβαίνει”.

Ο Αντίν από την πλευρά του, δήλωσε στο The Blast ότι οι ισχυρισμοί αυτοί είναι “αηδιαστικά, γελοία ψέματα” προσθέτοντας ότι η Τζόουνς “ψάχνει ξεκάθαρα για τα 15 της λεπτά δημοσιότητας”.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button