Τεχνολογιά

Η συνέντευξη Τύπου με φόντο το 1ο τρόπαιο της χρονιάς – Galaksias Portal News

Με το μήνυμα του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, ότι το «μπάσκετ ενώνει», άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το Super Cup, το οποίο το διήμερο 28-29/9 θα διεξαχθεί -για τρίτη διαδοχική σεζόν- στη Ρόδο.

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Περιστέρι και Άρης θα διεκδικήσουν το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς, με τους τέσσερις προπονητές τους να εκφράζουν τους προβληματισμούς τους, σχετικά με την πρόβα τζενεράλε των ομάδων τους, ενόψει μίας απαιτητικής -για την κάθε μία ξεχωριστά- χρονιά που έπεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ, τον θεσμό του Super Cup, που για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώνουμε στην Ρόδο. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Ρόδου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο της Ρόδου και όλες και όλους που συμβάλλουν στην διοργάνωση, γιατί έχουν “αγκαλιάσει” τον θεσμό του SuperCup. Και κάνουν το παν για να επιτύχει η διοργάνωση που έχει καθιερωθεί ως το τζάμπολ της σεζόν για το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, που συνέχισε: «Ιδιαίτερα φέτος έγινε ένας αγώνας δρόμου από όλους στην Ρόδο ώστε να είναι έτοιμο το κλειστό γήπεδο της Καλλιθέας για να φιλοξενήσει το Super Cup. Με την ευκαιρία να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Κολοσσό για την “παρθενική” συμμετοχή του σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ασφαλώς οι καλύτερες ευχές μας συνοδεύουν όλες τις ελληνικές ομάδες που μετέχουν σε ευρωπαϊκούς θεσμούς.

Ευχόμαστε και άλλα ευρωπαϊκά τρόπαια να έρθουν στην χώρα μας και πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα γιατί η Greek Basketball League δεν έχει απλά ένα νέο όνομα. Η αλλαγή του ονόματος σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για το ελληνικό επαγγελματικό μπάσκετ.

Με την συμβολή όλων των ΚΑΕ, τις επενδύσεις που έχουν γίνει από τους ιδιοκτήτες και την στήριξη της Πολιτείας το Πρωτάθλημα μας έχει βελτιωθεί αισθητά σε όλα τα επίπεδα.Κάτι που αποδεικνύεται από την πορεία των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τα ανακαινισμένα κλειστά γήπεδα που αναβαθμίζουν την εμπειρία των θεατών της GBL, την οικονομική εξυγίανση των ομάδων. Με πλήρη συναίσθηση, επίσης, συμμετέχουμε στην προσπάθεια της Πολιτείας για την καταπολέμηση της βίας με την θέσπιση της ταυτοποίησης του εισιτηρίου. Και είμαστε στην διάθεση της για να καταφέρουμε όλοι μαζί να μην συμβαίνει το παραμικρό επεισόδιο στα γήπεδα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω την ΕΡΤ, που είναι το “σπίτι” του μπάσκετ, με την οποία είμαστε πολύ κοντά στην επέκταση της συνεργασίας μας για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ΕΡΤ έχει συνδέσει το όνομα της με την ανάπτυξη του αγαπημένου μας αθλήματος, με τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές στιγμές του.

Η επέκταση της συνεργασία μας για τρία ακόμη χρόνια μας δίνει την ευκαιρία μαζί να χαράξουμε νέους ορίζοντες για το μπάσκετ της χώρας μας. Τις ομάδες μας να νιώσουν ασφαλείς για να σχεδιάσουν το μέλλον.Να ευχαριστήσω επίσης, την Stoiximan, που αποτελεί έναν από τους στρατηγικούς εταίρους μας και από φέτος εγκαινιάζουμε μια νέα συνεργασία με την ονοματοδοσία του Super Cup. Ασφαλώς η Stoiximan είναι παρούσα και στην νέα αρχή της GBL στηρίζει τις ομάδες και το μπάσκετ.

Εύχομαι σε όλες και όλους να απολαύσουν το φετινό Super Cup το οποίο αναμένεται να είναι το καλύτερο από όσα έχουν γίνει με τις ομάδες μας να βελτιώνονται και να αναπτύσσονται συνεχώς. Εύχομαι στους αθλητές, τους προπονητές, τα επιτελεία υποστήριξης, τις διοικήσεις των ΚΑΕ καλή δύναμη κα επιτυχία στη νέα σεζόν. Όχι μόνο στις 4 ομάδες του Super Cup αλλά και σε όλες τις υπόλοιπες της GBL!Να απολαύσουμε όλοι τις στιγμές και να έχουμε στο μυαλό μας ότι το μπάσκετ ενώνει! Σας ευχαριστώ πολύ!».

Χαιρετισμό απηύθυναν στη συνέχεια ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, και εκπρόσωποι της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου.

Ο Γιάννης Βρούτσης είπε μεταξύ άλλων: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΕΣΑΚΕ, τον κ.Γαλατσόπουλο, κ.Ρεντζιά που είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία. Κύριε πρόεδρε συμφωνώ, το μπάσκετ ενώνει και ο αθλητισμός ενώνει. Έχει μόνο ένα πρόσημο, το πιο ωραίο που διαμορφώνει υγεία, δημιουργία και χαρά. Έχουμε το προνόμιο ο αθλητισμός να έχει γεννηθεί στην Ελλάδα με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Γι’ αυτό πρέπει να το κρατάμε ψηλά, έτσι και το μπάσκετ που έχει επιτυχίες διαχρονικά σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Έχω στοιχεία που μπορώ να πω δημόσια για πρώτη φορά, με το σύστημα e-Kouros. Το μπάσκετ με την πρώτη χαρτογράφηση που έγινε, μπορούμε να πούμε ότι έχει 851 σωματεία με δύναμη 10,5% έναντι 28,5% του ποδοσφαίρου και έρχεται 2ο. Με τους 74.643 αθλητές και αθλήτριες, έρχεται επίσης 2ο με 18,1%.

Ξέρουμε στοιχεία πια που θα αποτελέσουν πυξίδα για σημαντικές αποφάσεις στο μέλλον. Πέρυσι μόλις είχα αναλάβει το τιμόνι αυτού του πανέμορφου υπουργείου. Οι περσινές αποφάσεις δυσκόλεψαν την παρουσία μου εδώ. Θέσαμε ως κυρίαρχη προτεραιότητα την ασφάλεια. Γι’ αυτό περίπου το 30% των γηπέδων της χώρας έκλεισε. Ένα χρόνο μετά όμως, όλα αυτά τα γήπεδα εκσυγχρονίστηκαν και όλοι μπαίνουν σε αυτά με ασφάλεια.

Το δεύτερο στοιχείο που διαμόρφωσε ένα περιβάλλον δύσκολης αντιμετώπισης ήταν αυτό της βίας στα γήπεδα. Εκείνη την περίοδο αρχίσαμε να διαμορφώνουμε τον νόμο για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας. Σήμερα έχουμε τη χαρά να λέμε μπράβο στη Stoiximan που στηρίζει το άθλημα. Το Super Cup είναι το πρώτο crash test του μπάσκετ που γίνεται με την εφαρμογή του νέου νόμου. Στη νέα αυτή περίοδο τα γήπεδα είναι από τα πιο σύγχρονα που υπάρχουν στο επίπεδο ασφάλειας με ηλεκτρονικές τεχνολογίες, με τις πιο σύγχρονες κάμερες και με το θέμα της ταυτοπροσωπίας. Αύριο θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες μπάσκετ με τη νέα διαδικασία».

Ο αναπληρωτής περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Απόστολος Ασπράκης είπε από την πλευρά του: «Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που τα αστέρια της καλαθοσφαίρισης είναι εδώ. Άλλη μια χρονιά το τζάμπολ της σεζόν γίνεται εδώ και εδώ θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της. Εύχομαι ο καλύτερος να κερδίσει».

Εκ μέρους του Δήμου Ρόδου, ο Χρυσοβαλάντης Λάμπης, πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ, πρόσθεσε: «Έχουμε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενούμε το Super Cup. Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους του που επέλεξαν τον τόπο μας για να το πραγματοποιήσουν. Η επένδυση στη βελτίωση του γηπέδου Καλλιθέας αποτέλεσε προτεραιότητα για τον Δήμαρχο Ρόδου με στόχο να φιλοξενεί ευρωπαϊκούς αγώνες και οποιαδήποτε άλλη δράση. Εύχομαι η Ρόδος μας να αποτελέσει σημείο συνάντησης φιλάθλων και αγωνιζομένων. Ευχαριστώ τις ομάδες που συμμετέχουν, ας κερδίσει ο καλύτερος και ας απολαύσουμε την αθλητική γιορτή».

Οι δηλώσεις των προπονητών και των αρχηγών

Στη συνέχεια τα… φώτα έπεσαν πάνω στους πρωταγωνιστές του εφετινού Super Cup, τους προπονητές και τους αρχηγούς των τεσσάρων ομάδων.

Πρώτος τον λόγο πήρε ο προπονητής του πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος εξέφρασε τις… ανησυχίες του και μίλησε για την απόφαση του να «κόψει» από το Super Cup τον Τσεντί Οσμάν.

«Η ανησυχία μου για την ομάδα και τους παίκτες είναι ότι πρέπει να ξεχάσουμε την περσινή σεζόν», είπε αρχικά και συνέχισε: «Πρέπει να έχουμε κίνητρο και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Δυστυχώς δεν είχαμε καλή προετοιμασία, τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Όμως έχουμε καλό ρόστερ, έμπειρο ρόστερ και θα αρχίσουμε από αύριο τα επίσημα παιχνίδια. Πρέπει κάθε μέρα να καταλαβαίνουμε ότι η σεζόν ξεκινάει και πάλι με μεγάλους στόχους».

Για την απόφαση του ν’ αφήσει εκτός της διοργάνωσης του Super Cup τον Τσεντί Οσμάν, είπε: «Έχουμε τραυματίες και επιλέξαμε έξι ξένους να πάρουν μέρος σε αυτό τουρνουά. Είναι μεγάλη σεζόν αλλά τώρα είναι εύκολο να διαχειριστούμε τους έξι ξένους Στη συνέχεια θα είναι δύσκολο».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ανέφερε: «Ο προβληματισμός της εποχής, προσπαθούμε να χτίσουμε συνήθειες, να βάλουμε τη φιλοσοφία μας στην ομάδα. Πάντα η διαδικασία είναι ίδια, πάντα έχει δυσκολίες γιατί λείπουν φέτος οι δύο βασικοί μας σέντερ. Έτσι είναι όμως αυτή η δουλειά, δεν υπάρχει ήσυχη βραδιά σε αυτούς τους 10 μήνες. Είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό. Για εμένα αυτή τη στιγμή είναι αρκετά εύκολη η διαχείριση με τους ξένους. Έχουμε τραυματίες, στη συνέχεια όμως θα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις προσθαφαιρέσεις, για να κρατήσουμε το κίνητρο όλων ζωντανό. Θα πρέπει να κάνουμε ένα rotation, αν το επιτρέψουν οι τραυματισμοί. Αυτή τη στιγμή είναι εύκολο».

Η «σκυτάλη» πέρασε στον τεχνικό του Περιστερίου, Γιώργο Λιμνιάτη, ο οποίος δήλωσε: «Να ευχηθώ υγεία σε όλες τις ομάδες και κάθε επιτυχία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω κανέναν προβληματισμό. Έχω μια μόνο ανησυχία. Όπως είπε ο Βασίλης είμαστε μια ομάδα με καινούργιο προπονητικό σταφ, καινούργιους παίκτες. Μόνο τρία παιδιά έμειναν από τη περσινή ομάδα. Η ανησυχία μου είναι να έχω δικαιωθεί στο τέλος τη χρονιάς με το πλάνο που φτιάξαμε με τη διοίκηση, αναφορικά με το είμαστε η μοναδική ομάδα που έχει μόλις πέντε ξένους. Αυτό ήταν επιλογή μας. Είμαστε η ομάδα που μέχρι στιγμής στα φιλικά έχει χρησιμοποιήσει τρία παιδιά όπως ο Αβδάλας, ο Ζούγρης και ο Σταυρακόπουλος και είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, κάτι που αποτελεί επιθυμία μας. Η ανησυχία μου είναι αυτό το πλάνο να πετύχει. Γιατί όλοι συζητάμε γιατί δεν βγάζουμε τους Έλληνες παίκτες του παρελθόντος και πως έχει πάει η παραγωγική διαδικασία στο ελληνικό μπάσκετ. Συνεπώς χτίσαμε ένα κράμα έμπειρων και νέων παιδιών. Θέλουμε όλοι αυτό το πλάνο να πετύχει γιατί ίσως δείξει έναν δρόμο σε όλες τις ομάδες».

Τέλος, ο προπονητής του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, πρόσθεσε: «Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Το λέω και το εννοώ. Είναι πολύ σημαντική η υγεία για εμάς. Αυτός είναι ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου αυτή τη στιγμή, πέρα από το γεγονός ότι είμαστε μία καινούρια ομάδα με 10 νέους παίκτες, αλλά με πολύ αυξημένες υποχρεώσεις στη διάρκεια της χρονιάς. Αυτή τη στιγμή δυστυχώς, στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων δεν είμαστε στο επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας. Δυστυχώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, οπότε αυτό είναι που έχω περισσότερο στο μυαλό μου ότι πρέπει να διαχειριστούμε, όντας όμως απόλυτα αισιόδοξος, βλέποντας το πως δουλεύουν τα παιδιά κάθε μέρα στο γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε και επιθυμούμε. Σημαντικό για εμένα είναι πλέον να εκμεταλλευόμαστε κάθε κατοχή στο παρκέ, είτε μιλάμε για προπόνηση είτε για αγώνα και να βελτιωνόμαστε, όσο περισσότερο γίνεται.

Προφανώς κάθε φορά που μπαίνουμε στο παρκέ, μπαίνουμε για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Αυτό έχουμε δείξει και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και τη φετινή χρονιά σε όλα μας τα παιχνίδια. Από την άλλη, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Εννοώ ότι αφενός έχουμε απέναντί μας τον πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, τον Παναθηναϊκό. Μία πολύ ποιοτική ομάδα, αφετέρου καλούμαστε αυτή τη στιγμή, μέσα σε όλα τα προβλήματα τραυματισμών που ήδη ανέφερα, να διαχειριστούμε σαν ομάδα 4 παιχνίδια σε 1 εβδομάδα. Ήδη παίξαμε απέναντι στη Βενέτσια, έχουμε 2 παιχνίδια τώρα το Σαββατοκύριακο και την Τετάρτη καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε την Τουρκ Τέλεκομ. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε και να βγούμε όσο το δυνατόν πιο κερδισμένοι αγωνιστικά από αυτό το διήμερο.

Ξεκινώντας και απατώντας για τα παιχνίδια, για το αυριανό ματς, στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν την Τετάρτη για το παιχνίδι μας στο EuroCup και σε κάθε περίπτωση να βελτιωθούμε στους τομείς που θέλουμε και έχουμε δουλέψει. Εγώ προσωπικά επιλέγω πάντα με το τελείωμα κάθε σεζόν να τη σβήνουμε, να τη διαγράφουμε. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μία εντελώς καινούρια ομάδα. Δηλαδή σε επίπεδο ρόστερ δεν μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν ικανοί να κρατήσουμε έναν αριθμό παικτών τέτοιο, ώστε να πούμε ότι χτίζουμε πάνω στην προηγούμενη χρονιά και ό,τι κατάφεραν τα παιδιά με πολύ κόπο να κάνουν. Παρ’ όλα αυτά όμως μιλάμε για την ίδια ομάδα, για την ίδια διοίκηση που τα τελευταία χρόνια χτίζει κάτι πάρα πολύ σταθερό, χρονιά με τη χρονιά. Θέλουμε να συνεχίσουμε πάνω στις ίδιες συντεταγμένες, στην ίδια γραμμή.

Με ταπεινότητα πάνω από όλα και με σκληρή δουλειά και γνωρίζοντας ότι εκπροσωπούμε ένα ιστορικό σύλλογο και έχοντας πίσω μας πολύ κόσμο, ο οποίος παρότι δεν παίρνουμε κάποιον τίτλο, βλέπουμε ότι τους δίνουμε περηφάνια σε καλές νίκες που κάνουμε και όμορφες στιγμές μέσα στη σεζόν. Το ίδιο θέλουμε να πετύχουμε και φέτος. Για εμάς, ειδικότερα στο ξεκίνημα της χρονιάς, όπου μας αρέσει να χτίζουμε τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία μας, σημαντικό δεν είναι η νίκη σαν νίκη. Θέλουμε κάθε μέρα στην προπόνηση και και σε οποιαδήποτε διοργάνωση παίζουμε στα επίσημα παιχνίδια να δίνουμε το 100% και στο τέλος να κοιτάμε το σκορ και να βλέπουμε τι έχουμε πετύχει. Εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με τον μήνα να δούμε και να κάνουμε το τελικό ταμείο της χρονιάς. Το μέγιστο της προσπάθειάς μας κάθε μέρα στο γήπεδο είναι ο ένας και μοναδικός στόχος που θέτουμε στο ξεκίνημα της χρονιάς».

Την ευχή να φανεί ο ίδιος και οι συμπαίκτες του αντάξιοι τον προσδοκιών, έδωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, ο οποίος τόνισε ότι «το σημαντικότερο είναι να έχουμε τα πόδια μας στη γη». Αναλυτικά: «Γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος ως άνθρωπος. Η περσινή χρονιά είχε πολλές διακυμάνσεις και πολλές εντάσεις, αλλά στο τέλος ανταμειφθήκαμε. Μυστικά δεν υπάρχουν. Οφείλουμε να δουλέψουμε σκληρά και οφείλουν τα πόδια μας να πατάνε στο έδαφος. Με τη βοήθεια της τύχης ελπίζω να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών.

Εμείς ως πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, θα νομίζει κανείς ότι είμαστε έτοιμοι, αλλά έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Το σημαντικότερο είναι να έχουμε τα πόδια μας στη γη. Είμαστε στόχος για όλες τις ομάδες.

Οφείλουμε να δείξουμε σεβασμό στην προσπάθεια των άλλων ομάδων, δηλαδή του Περιστερίου και του Άρη. Ένας αγώνας αιωνίων είναι πάντα ιδιαίτερος, ειδικά όταν κρίνει έναν τίτλο, τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Αυτό θα το συζητήσουμε στο τέλος της χρονιάς. Το 2009 και ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είχαν πολύ καλά ρόστερ, κάτι που φαίνεται να υπάρχει και φέτος. Παίκτες με ταλέντο και προσωπικότητες, καλούς προπονητές. Όμως θα φανεί στο τέλος της χρονιάς, ανάλογα με την πορεία των ομάδων».

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, στάθηκε στην «ιδιαίτερη εφετινή χρονιά του Ολυμπιακού, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου μας», προσθέτοντας: «Δουλειά, σκληρή δουλειά για να έρθει ουσία στο παρκέ. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στην όμορφη στιγμή να παρουσιάζουμε αυτό το όμορφο event, από αύριο θα κριθούν όλα στις τέσσερις γραμμές. Κάνουμε αυτό που αγαπάμε από παιδιά και πρέπει να το κάνουμε με χαμόγελο.

Οι προπονητές έχουν πιο σφαιρική εικόνα των πραγμάτων, αλλά καμία ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο για να διεκδικήσεις έναν τίτλο, ο αθλητικός εγωισμός σου δεν σου επιτρέπει τίποτα λιγότερο από το να δίνεις το 100% σου ατομικά και ως ομάδα. Όταν μπαίνεις για έναν τίτλο, δεν παίζει ρόλο ποσο σημαντικός είναι αυτός ο τίτλος. Μπαίνεις για να παλέψεις και να πάρεις το τρόπαιο σπίτι σου. Το ποιος τίτλος είναι σημαντικός, φαίνεται στο τέλος της σεζόν αλλά αυτή τη στιγμή ο πιο σημαντικός είναι ο πρώτος της χρονιάς. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό φέτος για τον σύλλογο».

Ο αρχηγός του Περιστερίου, Βασίλης Ξανθόπουλος, δήλωσε: «αισιόδοξος» για την εφετινή σεζόν και συνέχισε: «Γενικά είμαι αισιόδοξος. Οπότε και με την δουλειά που έχουμε κάνει φέτος από την αρχή της προετοιμασίας και επειδή νομίζω ότι αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχουμε πολύ καλούς χαρακτήρες στην ομάδα και έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια με κάνει ακόμα πιο αισιόδοξο για τη φετινή χρονιά. Να έχουμε υγεία. Να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου να έχουν όλα τα παιδιά υγεία. Να έχουμε για ακόμα μια χρονιά ένα πολύ καλό και δυνατό πρωτάθλημα. Και επειδή φέτος υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες που παίζουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να ευχηθώ καλές επιτυχίες για όλες τις ομάδες και να έχουμε τα ίδια αποτελέσματα και ακόμα καλύτερα από τη περσινή χρονιά για όλες τις ομάδες.

Είναι μια καινούργια χρονιά για τη δικιά μας ομάδα με πολλά καινούργια πρόσωπα στο επίπεδο παικτών αλλά και προπονητικού τιμ. Η ομάδα ακόμα δεν είναι έτοιμη. Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Βρισκόμαστε όμως στο σωστό δρόμο με τη δουλειά που κάνουμε για να είμαστε όσο πιο γρήγορα γίνεται έτοιμοι».

Τέλος, ο αρχηγός του Άρη, Βασίλης Τολιόπουλος, εστίασε στον στόχο της ομάδας του που είναι «να ξεκινήσουμε την χρονιά με ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την περσινή σεζόν (σ.σ. Παναθηναϊκό)» και πρόσθεσε: «Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι μέρα με την ημέρα, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε πολλά αύριο. Είμαστε ανέτοιμοι, έχουμε δέκα νέους παίκτες και θέλουμε πάρα πολύ χρόνο για να δεθούμε και να βρούμε χημεία. Προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι, θα έχουμε δύο δυνατά τεστ για τη συνέχειά μας».

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button