LifeStyle

Η ταινία «Wolfs» με πρωταγωνιστές τους Κλούνεϊ και Πιτ έχει τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του AppleTV+

Το «Wolfs» με πρωταγωνιστές τους Τζορτζ Κλούνεϊ  και Μπραντ Πιτ, έγινε η ταινία με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του Apple TV+.

Η νέα ταινία του Τζον Γουάτς αύξησε την τηλεθέαση κατά σχεδόν 30% σε εβδομαδιαία βάση στην υπηρεσία. Οι «λύκοι» Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ έκαναν πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου, σε περισσότερες από 100 χώρες.

Οι μεγαλύτερες τηλεθεάσεις σημειώθηκαν στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία, την Ιταλία, το Μεξικό, τη Βραζιλία και τη Γερμανία.

Οι Χολιγουντιανοί πρωταγωνιστές υποδύονται δύο μοναχικούς «λύκους» που αναγκάζονται να συνεργαστούν, καθώς τους ανατεθεί η ίδια αποστολή. Το καστ συμπληρώνουν οι Έιμι Ράιαν, Όστιν Αμπραμς και Πούρνα Τζαγκανάθαν.

«Όταν ο Τζορτζ, ο Μπραντ και ο Τζον μας πλησίασαν για το «Wolfs», ήταν εύκολη απόφαση -μια καταιγιστική, διασκεδαστική ταινία με πρωταγωνιστές δύο βραβευμένους με Όσκαρ που όλοι γνωρίζουν ότι είναι εμβληματικοί μαζί», δήλωσε ο Ματ Ντέντλερ, υπεύθυνος παραγωγών της Apple Original Films.

«Ανέκαθεν πιστεύουμε ότι το Apple TV+ είναι το σπίτι για τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες παγκοσμίως για να δημιουργήσουν και να παραδώσουν την καλύτερη δουλειά τους και είναι συναρπαστικό να βλέπουμε το κοινό να το αγκαλιάζει αυτό με τόσο συντριπτική πλειοψηφία».

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η Apple ανακοίνωσε ότι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ένα sequel με τον Γουάτς και τους δύο αστέρες να συμμετέχουν.

Επόμενη φιλόδοξη παραγωγή της Apple είναι η ταινία «Blitz» του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Στιβ ΜακΚουίν (Steve McQueen) η οποία θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες την 1η Νοεμβρίου πριν την προβολή της στο Apple TV+ στις 22 Νοεμβρίου.

To άρθρο Η ταινία «Wolfs» με πρωταγωνιστές τους Κλούνεϊ και Πιτ έχει τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του AppleTV+ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button