LifeStyle

Η τρυφερή ανάρτηση με την έξι μηνών κόρη του – Galaksias Portal News

Τον περασμένο Απρίλιο ο Πύρρος Δήμας και η αγαπημένη του, Αφροδίτη Σκαφίδα, καλωσόρισαν την κόρη τους που σήμερα (16.10.2024) είναι επισήμως 6 μηνών.

Μια τρυφερή φωτογραφία με κόρη του, δημοσίευσε ο Πύρρος Δήμας χτες Τρίτη στην οποία το μωρό κρατάει σφιχτά το μικρό δάχτυλα του ολυμπιονίκη. Ο καρπός του έρωτά του με την Αφροδίτη Σκαφίδα αποτελεί το πέμπτο του παιδί.

Ο Πύρρος Δήμας που ήταν ήδη πατέρας τεσσάρων παιδιών από τον πρώτο του γάμο, είχε δηλώσει ότι δε θα ήθελε να κάνει άλλο παιδί, ωστόσο, η αγάπη για τη σύντροφό του, τον έκανε να αλλάξει γνώμη. Ο ίδιος μάλιστα, στις πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του, δεν είχε κρύψει τη συγκίνησή του, λέγοντας πως δε φανταζόταν ποτέ ότι θα είχε πέντε παιδιά.

«Είναι πολύ όμορφη στιγμή, είναι ευλογημένη στιγμή όντως! Δεν το φανταζόμουν ότι θα έχω 5 παιδιά, είναι ευλογία» ήταν τα πρώτα του λόγια μετά τη γέννηση της κόρης του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πύρρος Δήμας υπήρξε παντρεμένος με την Αναστασία Σδούγκου από το 1994 μέχρι το 2018. Μαζί απέκτησαν 4 παιδιά, την Ελένη, τον Βίκτωρα, την Μαρία και τον Νικόλα.

To άρθρο Πύρρος Δήμας: Η τρυφερή ανάρτηση με την έξι μηνών κόρη του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button