LifeStyle

Η Τζένιφερ Άνιστον συγκινεί για τον Μάθιου Πέρι, έναν χρόνο από τον θάνατο του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια»

Η Τζένιφερ Άνιστον «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της με τον Μάθιου Πέρι, τιμώντας τη μνήμη του συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια», ο οποίος «έφυγε» πριν από έναν χρόνο από τη ζωή, στις 28 Οκτωβρίου 2023.

Η Τζένιφερ Άνιστον μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram αυτή τη γλυκιά ανάρτηση, στην πρώτη επέτειο του ξαφνικού θανάτου του Μάθιου Πέρι.

Τη Δευτέρα (28.10.2024), η 55χρονη σταρ του Χόλιγουντ, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με τον αγαπημένο «Τσάντλερ», «1 year ».

Πρόσθεσε, μάλιστα, ετικέτα στο ίδρυμα Matthew Perry, το οποίο δημιούργησε η οικογένεια του αείμνηστου ηθοποιού προς τιμήν του για να βοηθήσει άλλους που παλεύουν με εθισμούς.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία της ανάρτησης είναι από τα πρώτα τους χρόνια στη σειρά «Friends», στο εμβληματικό καφέ «Central Perk» με τον Μάθιου Πέρι να δείχνει χαρούμενος και υγιής.

Ο Μάθου Πέρι ήταν 54 ετών όταν πέθανε στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, έχοντας καταναλώσει κεταμίνη.

Μετά τον θάνατο του φίλους τους, η Τζένιφερ Άνιστον και οι συμπρωταγωνιστές της στα «Φιλαράκια», είχαν δηλώσει «τόσο εντελώς συντετριμμένοι» από την απώλειά του.

«Ήμασταν κάτι περισσότερο από απλοί συνάδελφοι. Είμαστε μία οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την ανεξιχνίαστη απώλεια», ανέφεραν στη δήλωσή τους.

To άρθρο Η Τζένιφερ Άνιστον συγκινεί για τον Μάθιου Πέρι, έναν χρόνο από τον θάνατο του «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button