Τεχνολογιά

Η UNIFIL καταγγέλλει ότι ισραηλινά άρματα μάχης κατέστρεψαν την κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεών της – Galaksias Portal News

Η ειρηνευτική δύναμη UNIFIL στο Λίβανο ανακοίνωσε ότι έχει αναφέρει κι άλλες παραβιάσεις των θέσεων των δυνάμεών της στη χώρα, από τις ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένου κι αυτού που περιγράφεται ως η δια της βίας σημερινή εισβολή ισραηλινών αρμάτων μάχης στην κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεών της.

Ειδικότερα, Κυανόκρακροι ανεπτυγμένοι στο νότιο Λίβανο ανακοίνωσαν ότι δύο ισραηλινά άρματα μάχης «εισέβαλλαν με τη βία» σήμερα σε μία από τις βάσεις της δύναμης του ΟΗΕ στα σύνορα, όπου Ισραήλ και Χεζμπολάχ βρίσκονται σε ανοιχτό πόλεμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περίπου στις 4:30 π.μ., την ώρα που ειρηνευτικές δυνάμεις βρίσκονταν σε καταφύγια, δύο άρματα μάχης Merkava του ισραηλινού στρατού κατέστρεψαν την κεντρική πύλη και εισέβαλαν στη βλαση με τη βία», παραμένοντας εκεί «γύρω στα 45 λεπτά», τόνισε η Προσωρινή Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στο νότιο Λίβανο (UNIFIL).

Δύο ώρες αργότερα, πρόσθεσε, «πυρά δημιούργησαν καπνό» που προκάλεσαν «ερεθισμούς δέρματος και γαστρεντερικές διαταραχές σε 15 κυανόκρανους που λαμβάνουν φροντίδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button