Τεχνολογιά

«Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους προέδρους αδελφούς Αγγελόπουλους για την κατανόηση» – Galaksias Portal News

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ, όπως κάθε παίκτης εξάλλου, ήθελε να παίζει… Και με την επιστροφή των Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ στο «5», αλλά και την παρουσία των Σάσα Βεζένκοφ και Άλεκ Πίτερς στο «4» που όπως και ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Παπανικολάου, μπορούν ν’ ανεβοκατεβαίνουν στο «3», θέση στην οποία παίζει και ο Εβάν Φουρνιέ… ο χρόνος του Φιλίπ Πετρούσεφ αυτή τη σεζόν στην ομάδα του Πειραιά θα ήταν… περιορισμένος.

Στον Ολυμπιακό, αν και λόγω των πολλών παιχνιδιών και των υψηλών πιθανοτήτων για τραυματισμούς, κάτι που μάλιστα «πλήρωσαν» πέρυσι οι «ερυθρόλευκοι» στην Basket League, έβαλαν την ανάγκη του Σέρβου σέντερ Φιλίπ Πετρούσεφ… πρώτη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ αυτό και στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, ο Φιλίπ Πετρούσεφ έσπευσε να ευχαριστήσει τους προέδρους του Ολυμπιακού αδελφούς Αγγελόπουλους που τον παραχώρησαν υπό μορφή δανεισμού στον Ερυθρό Αστέρα έως το τέλος της σεζόν.

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram: «Όχι αντίο, αλλά… τα λέμε αργότερα. Οι ρίζες μου είναι πάντα στα ερυθρόλευκα, στους συμπαίκτες μου, στους προπονητές μου και στο προσωπικό. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους προέδρους αδελφούς Αγγελόπουλους για την εξαιρετική σχέση και την κατανόηση στην κατάστασή μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button