Media

«INFOWAR»: Ιστορίες από το Gotham City έρχεται απόψε τα μεσάνυχτα στο ATTICA TV

Η σειρά εκπομπών «INFOWAR: Ιστορίες από το Gotham City», ένα από τα δημοφιλέστερα και παλαιότερα ελληνικά podcast, επιστρέφει απόψε τα μεσάνυχτα με το νέο επεισόδιο «COPAGANDA» αποκλειστικά στο ATTICA TV. Ο Άρης Χατζηστεφάνου από τη Νέα Υόρκη και ο Χρήστος Αβραμίδης από την Αθήνα αναλύουν τις τεχνικές της προπαγάνδας των αστυνομικών, αποκαλύπτοντας μια βιομηχανία εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει αναλάβει εδώ και δεκαετίες να καλλωπίσει την εικόνα της αστυνομίας σε όλο τον κόσμο.

Γιατί αστυνομικοί στις ΗΠΑ άρχισαν να χορεύουν στο Instagram; Πόσες αστυνομικές επιχειρήσεις διάσωσης για γατάκια και σκυλάκια μπορούν να χωρέσουν σε ένα δελτίο ειδήσεων; Πώς πνίγηκε το πρώτο ρομπότ-αστυνομικός σε ένα σιντριβάνι; Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και τα γραφεία Τύπου των μεγαλύτερων αστυνομικών τμημάτων παρουσιάζουν μια ψευδή εικόνα εγκληματικότητας για να αυξήσουν τις δαπάνες για την αστυνόμευση αλλά και τη δημιουργία νέων φυλακών. Το αποτέλεσμα είναι μόνο η αστυνομική διεύθυνση της Νέας Υόρκης να δαπανά περισσότερα από τις ένοπλες δυνάμεις 169 χωρών του πλανήτη. Αν η αμερικανική αστυνομία ήταν στρατός θα ήταν ο τρίτος μεγαλύτερος στον κόσμο μετά τις ΗΠΑ και την Κίνα.

Tο δεύτερο επεισόδιο του INFOWAR για την Copaganda έρχεται απόψε τα μεσάνυχτα ακριβώς και ρίχνει φως στις καλά κρυμμένες ιστορίες που αφορούν πρόσωπα και πράγματα της καθημερινότητας μας.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button