Media

Ηρώ Μουκίου: “Δεν μου επιτρέπεται να μιλάω για την κόρη μου, τα παιδιά μας δεν είναι κτήματά μας”

Η Ηρώ Μουκίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Τετάρτης 25/9.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου, στην αποβολή που είχε πριν από κάποια χρόνια στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

«Ήμουν ερωτική μετανάστρια. Εμένα μου αρέσει, όταν φτάνω κάπου, να φεύγω, να αποστασιοποιούμαι και να βλέπω τη μεγάλη εικόνα. Τον σύζυγό μου τον γνώρισα σε μία περιοδεία. Είχα πάει σε ένα μπαρ μετά την παράσταση και μας σύστησαν. Τα άφησα όλα και πήγα να ζήσω μαζί του στη Λάρισα», διηγήθηκε αρχικά η Ηρώ Μουκίου.

Η Ηρώ Μουκίου συνέχισε: «Είμαστε μαζί 23 χρόνια. Την αποβολή στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου την έπαθα το 2004, ήμουν στον τρίτο μήνα και έπαθα παλινδρόμηση κύησης για άγνωστο λόγο. Συμβαίνει αυτό, όταν προκύπτει ένα θέμα με το έμβρυο, ο οργανισμός θέτει τον ίδιο του τον εαυτό σε διαδικασία αποβολής, γιατί προηγείται η υγεία της εγκυμονούσας».

«Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Και απογοητεύτηκα, γιατί δεν είχα ξαναζήσει μία αποβολή και είχα αρχίσει να συνηθίζω στην ιδέα ότι θα αποκτήσουμε δεύτερο παιδί. Και από την άλλη είπα: αφού έτσι έχουν τα πράγματα και δεν ευδοκίμησε, δεν θέλω να ξαναπροσπαθήσω», εξομολογήθηκε η Ηρώ Μουκίου.

Η γνωστή ηθοποιός απάντησε και για την κόρη της. «Δεν μου επιτρέπεται να μιλάω για την κόρη μου. Είναι γιατρός, επιστήμων και έχει επιλέξει αυτό, διότι δεν ανήκει στον χώρο της δημοσιότητας. Έχει δίκιο. Τα παιδιά δεν μας ανήκουν, δεν είναι κτήματά μας ώστε να τα περιφέρουμε και να καρπωνόμαστε τις δικές τους επιτυχίες».

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button