Αθλητικά

«Καλό Παράδεισο μικρέ και μάθε τους λίγη μπάλα εκεί ψηλά» – Galaksias Portal News

Ο Θανάσης Γεωργούλης πέθανε σε ηλικία μόλις 20 ετών και βύθισε στο πένθος το νησί της Σίφνου, αλλά και το τοπικό ποδόσφαιρο, το οποίοι υπηρετούσε ως ποδοσφαιριστής του Πασιφναϊκού.
Σύμφωνα με το cycladeslive.gr, ο Θανάσης Γεωργούλης έφυγε από τη ζωή σήμερα Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024 και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, με την ομάδα του 20χρονου ποδοσφαιριστή, τον Πασιφναϊκό να αναβάλλει την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Τήνου προς τιμήν του.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Πασιφναϊκού

Η σημερινή μέρα έφερε μια άσχημη είδηση για την Σίφνο και για την ομάδα μας. Ένα από τα αγαπημένα και ταλαντούχα παιδιά ,που ήταν στην ομάδα από πολύ μικρή ηλικία, έφυγε από την ζωή ,σκορπίζοντας την θλίψη σε όλους μας.

Όλα το Δ.Σ, οι προπονητές, οι αθλητές του Συλλόγου εκφράζουμε τα Ειλικρινή μας Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση μας. Σε ένδειξη πένθους οι αγώνες των τμημάτων μας ,σε Τήνο(ανδρικό) και στην Σίφνο (Κ14 & Κ12) αυτό το Σαββ/κο ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ. Καλό Παράδεισο μικρέ……και μάθε τους λίγη μπάλα εκεί ψηλά!

To άρθρο Πέθανε 20χρονος ποδοσφαιριστής στη Σίφνο: «Καλό Παράδεισο μικρέ και μάθε τους λίγη μπάλα εκεί ψηλά» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button