Media

“Κάνατε το ρεπορτάζ σας όλοι όταν εγώ…

Ο Στηβ Μιλάτος έκανε για ακόμη μια φορά δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών σε βραδινή του έξοδο.

Το μοντέλο, μάλιστα, ξέσπασε καθώς μιλούσε στους ρεπόρτερ με αφορμή τα όσα άκουσε στον σχολιασμό που του έκαναν με αφορμή προηγούμενες δηλώσεις του.

“Αποφάσισα να μην κάνω το χατίρι σε κάποιους ανθρώπους και να μην αφήσω κάποια πράγματα ασχολίαστα. Όταν σε κάποιους έρχεται… φαγούρα, τους ξύνω, δεν φοβάμαι. Η δουλειά μου έχει μιλήσει εδώ και χρόνια. Όταν θα μπεις μέσα στα παπούτσια μου, θα μπορέσεις να τα δέσεις και να μου απαντήσεις. Όταν κάποιος δεν έχει περάσει όσα πέρασα εγώ, δεν δέχομαι τίποτα. Αυτό που είπα ήταν η προσωπική μου άποψη για τον Fipster και τη Super Κική. Επειδή είπα την προσωπική μου άποψη, σε κάποιον δεν άρεσε; Χέσ…κα!” είπε αρχικά.

Ο Στηβ Μιλάτος είπε στη συνέχεια:

“Όταν εγώ ήμουν δύο μέρες στο κρατητήριο, πώς ο καθένας έβγαινα και έλεγε το μακρύ του και το κοντό του; Απάντησα σε κάποιον; Πρόσβαλα κάποιον; Χρησιμοποίησα ποτέ εγώ κάποιον για να ανέβω στη ζωή μου;

Όλα τα σκ…ά τα έχω φάει μόνος μου. Εγώ πείνασα, εγώ άφησα τη μάνα μου… Εμένα με σεβάστηκε κανένας που η μάνα μου κόντεψε να πεθάνει; Μπράβο σας! Κάνατε το ρεπορτάζ σας όλοι σας όταν εγώ ήμουν μέσα. Όταν βγήκα; Πού ήσασταν όλοι ρε;”.

 

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button