Πολιτική

Κάνει τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου  – Galaksias Portal News

«Θεωρώ ότι ο Έντι Ράμα κάνει τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου», ανέφερε ο Φρέντι Μπελέρης, στο περιθώριο της συνάντησής του με τον Κωνσταντίνο Γκιουλέκα το απόγευμα της Πέμπτης (24.10.2024).

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντι Μπελέρης, συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, Κωνσταντίνο Γκιουλέκα στη Θεσσαλονίκη και σε δηλώσεις του ερωτήθηκε και για τον Έντι Ράμα.

«Η Αλβανία γεωγραφικά είναι Ευρώπη. Και πολιτισμικά είναι μέρος της Ευρώπης. Η Ελλάδα έκανε το πρώτο βήμα και έχει πρωταγωνιστήσει στην είσοδο των δυτικών Βαλκανίων και της Αλβανίας στην Ευρώπη. Εδώ στη Θεσσαλονίκη έγινε το πρώτο βήμα το 2003. Η Ελλάδα έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει. Η Ευρώπη έχει κανόνες», ανέφερε.

Ο ευρωβουευτής, στις 29 Οκτωβρίου, πρόκειται να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, στα Τίρανα.

Θα συναντηθεί, δηλαδή, με τον πρωθυπουργό της Αλβανίας με την ιδιότητά του μέλους της Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου – Αλβανίας, ως ευρωβουλευτής με τον άνθρωπο που τον κράτησε στη φυλακή για 481 ημέρες προκειμένου να μείνει εκτός δημαρχιακού θώκου στην Χειμάρρα και τον αντιμετώπιζε (παρά τη ευρωπαϊκή κατακραυγή) ως εγκληματία του κοινού ποινικού δικαίου, γράφει το karfitsa.gr.

To άρθρο Φρέντι Μπελέρης για Έντι Ράμα: Κάνει τη δουλειά του κι εγώ τη δική μου  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button