Media

“Κάποια στιγμή πρέπει να αφήσουμε…

Στο “Breakfast @ Star” μίλησε η Μάρα Ζαχαρέα για την αυστηρότητα στο ύφος, την διάθεση να περάσει στο μέλλον πίσω από τις κάμερες αλλά και την πρώτη γνωριμία με τον σύζυγο της, Θόδωρο Ρουσόπουλο.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος είπε:

“Μου λένε ότι είμαι αυστηρή στη δουλειά μου, δεν είναι αυτός ο στόχος μου. Πολλές φορές μου βγαίνει ένα αυστηρό ύφος επειδή μέσα μου είμαι αγχωμένη και χωρίς να το καταλάβω, ότι έχω αγχωθεί και πρέπει να γίνουν τα πράγματα γρήγορα για να προλάβω ή οτιδήποτε, αυτό μου βγαίνει στο να είναι το ύφος μου λίγο πιο κοφτό. Οπότε ο άλλος το εκλαμβάνει ως μια αυστηρότητα αλλά δεν είναι αυτό στην πραγματικότητα”.

“Πιστεύω ότι δεν είναι τόσο εύκολο να αφήσει κανείς το «μπροστά» στην τηλεόραση, αλλά από ένα σημείο και μετά θεωρώ ότι πρέπει να γίνει γιατί εμείς, που είμαστε και πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση, κάποια στιγμή πρέπει να αφήσουμε χώρο και για τους νέους ανθρώπους που έρχονται”.

Για τον σύζυγό της και την οικογένειά της είπε:

“Κλείνουμε 32 χρόνια γάμου και είχαμε επέτειο στις 12 Σεπτεμβρίου. Πρώτη φορά είδα τον Θόδωρο στην τηλεόραση, όταν είχε πρωτοξεκινήσει το MEGA και το θυμάμαι ακόμα. Είχε βγει ζωντανά έξω από το Προεδρικό Μέγαρο που ήταν τότε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ήμουν σε ένα σπίτι μαζί με μια φίλη δημοσιογράφο και ξαφνικά τον βλέπω, λίγο καιρό είχα έρθει από την Αγγλία, «Ελένη, αυτόν τον ξέρεις; Εγώ θα παντρευτώ αυτόν» της είπα. Ο Θόδωρος βέβαια δεν το ήξερε, το κατάλαβε μετά από ένα εξάμηνο, αλλά δεν πειράζει” πρόσθεσε, επίσης, η Μάρα Ζαχαρέα στην ψυχαγωγική εκπομπή της πρωινής ζώνης του STAR.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button