Πολιτική

Κασσελάκης και Κωνσταντοπούλου δίπλα δίπλα στο Ηρώδειο – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο 

Μπορεί ο Αλέξης Τσίπρας να τον «φωτογράφισε» ως άνθρωπο που πιστεύει σε κάτι… πάνω από τον εαυτό του, μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να παλεύει να βγει από την εσωστρέφεια αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται ότι έχει αποφασίσει για λίγο να αφήσει πίσω του την πολιτική.

Ενώ όλοι περιμένουν πότε ο Στέφανος Κασσελάκης, που δήλωσε «παρών» για τον… δικό του ΣΥΡΙΖΑ, θα ανακοινώσει αν θα είναι υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές ή όχι, εκείνος φροντίζει να περνά χρόνο εκτός πολιτικής.

Πρόσφατα βρέθηκε στον γάμο του γιου του εφοπλιστή Κώστα Λυμπουσάκη και το βράδυ της Τρίτης (24.09.2024) βρέθηκε στο Ηρώδειο, μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ και… δίπλα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανήμερα της συμπλήρωσης ενός έτους από την εκλογή του στην ηγεσία του κόμματος (όταν νίκησε την Έφη Αχτσιόγλου ως διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα), βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει από την πρώτη σειρά τη συναυλία του Μάκη Δελαπόρτα για τα τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου με τίτλο «Το Ελληνικό Σινεμά Τραγουδά…».

35 καλλιτέχνες με τη συνοδεία της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών ερμήνευσαν τραγούδια του παλιού ελληνικού σινεμά.

To άρθρο Κασσελάκης και Κωνσταντοπούλου δίπλα δίπλα στο Ηρώδειο – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button