Media

Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Η Σαλώμη πέφτει στα δίχτυα του Τάκου

Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα, Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024, Νέο επεισόδιο: Οι απειλές του Σώτου γίνονται όλο και πιο πιεστικές στην αδελφή Κατσάμπα. Γιατί είναι ο μόνος Παπαριώτης που είναι σίγουρος ότι ο σκελετός δεν ανήκει στην Αγία Καλέντουλα. Η Κατσάμπα δεν ξέρει τι να κάνει για να ξεφύγει και ξαφνικά της μπαίνει η ιδέα να κρύψει το σκελετό της πεθεράς της Αλέξις και να βάλει στη θέση του έναν αρχαίο σκελετό από μια ανασκαφή που γίνεται έξω από την Παπαριά.

Ταυτόχρονα η όμορφη Σαλώμη πέφτει στα ερωτικά δίχτυα του Τάκου και τον αγαπάει ξαφνικά και παθιασμένα. Τον ίδιο καιρό ο Οσμάν Βουρδάμπεης και η γυναίκα του Χαντισέ οργανώνουν προσεκτικά ένα ένα τα βήματα τους για να ολοκληρωθεί ο γάμος του αιώνα, όταν θα ενώσουν τις ζωές και τις περιουσίες τους η κόρη τους Αϊσέ και ο γιος του Βαρόνου και της Ζανέτ Σεβαστού, Λάμπρος.

Ενώ ο αδερφός του Πανάγος ερωτεύεται κάθε μέρα και περισσότερο την αδελφή Κατσιμίχα. Και ο Μιχαλιός Βροντάκης μαθαίνει ότι η αδερφή του Μαρουσώ έχει ερωτική σχέση με τον Τέρη Φορτουνάκη. Τέλος, η Σαλώμη απογοητεύεται όταν διαπιστώνει με τα ίδια της τα μάτια, ότι ο όμορφος Τάκος, της είναι άπιστος.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button