Εργασία

ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, πολύφερνη νύφη – Aftodioikisi.gr

«Με τον νόμο 5129/2024 όλες οι δομές απεξάρτησης καταργούνται και ενσωματώνονται στο νεοσύστατο ΕΟΠΑΕ. Εκεί μεταφέρεται το προσωπικό και η περιουσία των οργανισμών. Όλων; Όχι. Εκτός από αυτές στη Θεσσαλία. Φαίνεται πως στον κάμπο, η διοίκηση της οικείας Υγειονομικής Περιφέρειας αντιστέκεται στον διαλυτικό νόμο.», τονίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ.

«Ο Διοικητής και ο Υποδιοικητής της ΥΠΕ στη Θεσσαλία, εμφανίστηκαν άνευ πρόσκλησης, κατά την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, στη Θεραπευτική Κοινότητα ΕΞΟΔΟΣ του ΚΕΘΕΑ στη Λάρισα, απαιτώντας να περιηγηθούν στις εγκαταστάσεις και να ενημερωθούν για το προσωπικό, επειδή, λέει, θα τους ανήκουν από το νέο έτος!

Η προσπάθεια των Υπευθύνων της Κοινότητας να τους ενημερώσουν πως τα προγράμματα του ΚΕΘΕΑ δεν εντάσσονται στις ΥΠΕ αλλά σε άλλον οργανισμό ήταν προφανώς μάταιη. Μερικές ημέρες μετά, υπάλληλος της ΥΠΕ ζήτησε από τηλεφώνου να πληροφορηθεί για το πλήθος και τις ειδικότητες του προσωπικού.

Οι Εργαζόμενοι στο ΚΕΘΕΑ αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τη Διοίκηση της 5 ης ΥΠΕ για το ενδιαφέρον που δείχνουν για τις εγκαταστάσεις και του εργαζόμενους στη Λάρισα και τον Βόλο, αλλά δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να τους απογοητεύσουμε, καθώς μας είναι αδύνατο να ανταποκριθούμε στο ειλικρινές ενδιαφέρον τους.

Είμαστε δυστυχώς λογοδοσμένοι αλλού, μαζί με τα προικιά μας. Θα τους παρακαλούσαμε να καταλάβουν τη θέση μας και τη θεσμική αδυναμία μας να ανταποκριθούμε στο ενδιαφέρον που δείχνουν.

Εκτός κι αν ξέρουν κάτι που δεν γνωρίζουμε!»., καταλήγει η ανακοίνωση.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button