Media

Κινητικότητα για την εξαγορά του Open

Σοβαρές ζυµώσεις υπήρξαν τις προηγούµενες ηµέρες και µέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραµµές γύρω από το θέµα της µεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου µετοχών του Open από την πλευρά του Ιβάν Σαββίδη.

Το προηγούµενο διάστηµα οι σχετικές διεργασίες φαίνεται να είχαν περιέλθει σε διαδικασία αναχαίτισης εξαιτίας και του κυβερνητικού παράγοντα, που φαίνεται πως δεν επιθυµούσε τη συγκεκριµένη προοπτική εν µέσω της παρούσας, κρίσιµης συγκυρίας, δεδοµένης της αναδιάταξης των µιντιακών ισορροπιών που µοιραία θα προκαλούσε.

 

Δείτε επίσης: Χαμηλά η ενημέρωση του OPEN – Στα… τάρταρα η νέα αθλητική εκπομπή

 

Οι φήμες για την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη και την επιθυμία για πώληση του OPEN

Ωστόσο, η ειληµµένη εδώ και καιρό απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να αποεπενδύσει από τα ΜΜΕ και να απεµπλακεί έως και οριστικά από το κανάλι της Παιανίας ήταν, όπως φαίνεται, ο κινητήριος µοχλός για την ολική επαναφορά των συζητήσεων περί πώλησης του τηλεοπτικού σταθµού, µε µια έντονη φηµολογία να έχει αναπτυχθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα είτε για επικείµενο είτε για σχεδόν ολοκληρωµένο deal.

Μάλιστα, εκείνοι που γνωρίζουν άριστα τα σχετικά παρασκήνια διεµήνυαν ότι πλέον το νερό έχει µπει στ’ αυλάκι και αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν συγκεκριµένες εξελίξεις.

Στο επίκεντρο των σεναρίων βρέθηκε εσχάτως το αφεντικό της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, για την πιθανή είσοδο του οποίου στη σχετική εξίσωση είχε γράψει η στήλη πριν από λίγο καιρό. Σε περίπτωση επιβεβαίωσης της προοπτικής αυτής, µένει να φανεί αν ο εφοπλιστής θα «παίξει» µόνος του στο γήπεδο της Παιανίας ή θα έχει µαζί του κάποιον συµπαίκτη, ο οποίος, πέραν της οικονοµικής του συνεισφοράς στο νέο τοπίο, θα έχει και επαρκή γνώση του χώρου.

Υπενθυµίζεται πως ένα από τα ονόµατα που είχαν ακουστεί σχεδόν ταυτόχρονα µε αυτό του Μάριου Ηλιόπουλου ήταν εκείνο του άλλοτε ιδιοκτήτη του Epsilon (µετέπειτα Open), Φίλιππου Βρυώνη. Παράλληλα, είχε ακουστεί στο παρελθόν και το ενδεχόµενο εµπλοκής του ∆ιονύση Παναγιωτάκη, καθώς και εκείνο της… συµµαχίας µιας οµάδας ισχυρών καναλαρχών, ενώ εσχάτως υπήρξαν πληροφορίες για συζητήσεις της ιδιοκτησίας µε κυπριακό fund…

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 28/9/2024

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button