Media

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη αντίδραση μετά το σύμφωνο συμβίωσης με την Αλεξάνδρα Νίκα

Το “Πρωινό” συνάντησε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο κέντρο της Αθήνας και η ρεπόρτερ της εκπομπής τον ρώτησε για το σύμφωνο συμβίωσης με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι.

“Τι κάνετε; Ευχαριστώ για όλα. Παιδιά δεν είναι η ώρα αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά” αρκέστηκε να πει ο τραγουδιστής.

O Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης σύμφωνα με το “Happy Day”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του και υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος και η Αλεξάνδρα δεν θα μείνουν στο σπίτι του τραγουδιστή στο Κολωνάκι, αλλά στο σπίτι της Αλεξάνδρας στο Ψυχικό.

Ο γιος του ζευγαριού αναμένεται να γεννηθεί στα τέλη Νοεμβρίου και μάλιστα έχουν βρει όπως λένε οι φήμες και το όνομα που θα πάρει που είναι το όνομα του μπαμπά του τραγουδιστή, Βασίλης.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο Πρωινό – 07/10/2024″,”description”:”Η πρώτη αντίδρασή του μετά τα δημοσιεύματα για σύμφωνο συμβίωσης με την Αλεξάνδρα Νίκα.n”,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibGR0ajQzcm5xejUvMjAyNC8xMC8wNy8wOS8yNF8yNF82NzAzYThjOGU4MTYwLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M12S”,”uploadDate”:”2024-10-07T09:26:19.000Z”,”contentUrl”:”https://video-websearch-indexing.mes.glomex.cloud/e685d4/v-d4pgqimk4zpd.mp4″,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599x1hkkig7d8l&playlistId=v-d4pgqimk4zpd”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

The post Κωνσταντίνος Αργυρός: Η πρώτη αντίδραση μετά το σύμφωνο συμβίωσης με την Αλεξάνδρα Νίκα appeared first on Media.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button