LifeStyle

Liam Payne: Η σύντροφός του Kate Cassidy, αποκάλυψε πως είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν

Ο πόνος είναι αβάσταχτος για τη σύντροφο του Λίαμ Πέιν, του πρώην τραγουδιστή των One Direction που βρήκε φρικτό θάνατο το βράδυ της Τετάρτης (16.10.2024) όταν βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι ξενοδοχείου.

H Kate Cassidy, η αγαπημένη του Λίαμ Πέιν, σε ένα σπαρακτικό φόρο τιμής στον μουσικό, αποκάλυψε πως οι δυο τους θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας εντός του τρέχοντος έτους.

Σε σημερινή (23.10.2024) ανάρτησή της στο Instagram, η 25χρονη καλλονή, δηλώνει πως η καρδιά της είναι «συντετριμμένη».

Ανεβάζοντας μια σειρά από φωτογραφικά ενσταντανέ από παλαιότερες ανέμελες στιγμές με τον 31χρονο, η νεαρή αποκαλεί τον Λίαμ «τον καλύτερο φίλο και τον έρωτα της ζωής μου» και μίλησε με αγάπη για την «συγκλονιστική» του ενέργεια, καθώς είπε ότι παλεύει να «καταλάβει πώς θα ζήσει» χωρίς αυτόν.

Εξήγησε ότι το ζευγάρι είχε γράψει μηνύματα ο ένας στον άλλον καθώς ονειρεύονταν το κοινό τους μέλλον.

Το δικό του, το οποίο της ζήτησε να μην ανοίξει, της υποσχέθηκε ότι θα παντρευτούν μέσα στο χρόνο και θα είναι «για πάντα μαζί».

Η 25χρονη, έφυγε από την Αργεντινή δύο ημέρες πριν από τον θάνατο του Liam στο Μπουένος Άιρες, όπου είχαν αρχικά ταξιδέψει  για να παρακολουθήσουν τη συναυλία του πρώην μέλους των One Direction, Niall Horan στις 4 Οκτωβρίου.

Ο πρώην αστέρας των One Direction έπεσε από τον τρίτο όροφο του ξενοδοχείου Casa Sur Palmero σε μια τραγωδία που αντιμετωπίζεται ως «αδιευκρίνιστος θάνατος».

Από τη νεκροψία διαπιστώθηκε ότι πέθανε από πολλαπλά τραύματα.

«Πριν από λίγες εβδομάδες, καθόμασταν έξω σε μια όμορφη βραδιά, γιορτάζοντας τη ζωή μας μαζί. Κρατάω το σημείωμά σου κοντά μου, παρόλο που μου είπες να μην το κοιτάξω», γράφει.

Το σημείωμα γράφει: «Εγώ και η Κέιτ θα παντρευτούμε μέσα σε ένα χρόνο / αρραβωνιασμένοι και μαζί για πάντα».

«Λίαμ, ξέρω πως θα είμαστε μαζί για πάντα, αλλά όχι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Θα είσαι πάντα μαζί μου. Απέκτησα έναν φύλακα άγγελο.Θα σε αγαπώ για το υπόλοιπο της ζωής μου και όχι μόνο, κουβαλώντας τα όνειρα και τις αναμνήσεις μας μαζί μου όπου κι αν πάω», καταλήγει η 25χρονη στην ανάρτησή της.

To άρθρο Liam Payne: Η σύντροφός του Kate Cassidy, αποκάλυψε πως είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button