Media

“Μας κράζεις και κάνεις one-man show…

Στο χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” άναψαν τα αίματα ανάμεσα στον Γιάννη και στον Ορφέα, μετά τη χειρονομία του πρώτου που προκάλεσε την ενόχληση του Ορφέα.

Λόγω ορισμένων μορφασμών του Γιάννη προέκυψε ακόμη ένας τσακωμός, με τους δύο τους μάταια να προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους.

Τα πράγματα μπλέχτηκαν ακόμα περισσότερο όταν ο Γιάννης ζήτησε από τον Απόστολο να πάρει θέση για ζητήματα της ομάδας του με τον Άγγελο Τσάκα να ακούει όσα του λέει και να γίνεται έξαλλος.

 

Δείτε επίσης: “Survivor”: Πειθαρχικός έλεγχος ΓΕΣ στη Γεσθημανή Κουτούζογλου – Κατηγορίες για λιποταξία

 

“Έχεις έρθει για one-man show. Όταν ρωτάς τον Αποστόλη γιατί δεν παίρνεις θέση; Πας στο cue και μας κράζεις; Βαρέθηκα πραγματικά. Αυτό που κάνεις, ο άλλος πεθαίνει στον αγώνα, δεν μπορεί να πάρει ανάσα κι εσύ τον ρωτάς γιατί δεν πήρε θέση. Τόσο εγωιστής είσαι φίλε! Σε ακούω, δεν είμαι χαζός. Λες ψέματα και λόγια που δεν έχω πει. Πήγαινε και πες το στο cue. Δεν είσαι μόνος σου εδώ για να κάνεις one-man show” είπε έξαλλος ο Άγγελος προς τον συμπαίκτη του στο Survivor, που προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά συνεχίζει να προκαλεί αντιδράσεις.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button