Ελλάδα

Μαζί φωτίζουμε τη μάχη κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας (pics) – Galaksias.com

Πάνω από 100 νέοι εθελοντές εγγράφηκαν ως δότες μυελού των οστών κατά τη διάρκεια των τριήμερων δράσεων ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο στην παιδική ηλικία που διοργανώθηκαν από την Χαλκιαδάκης Α.Ε..

Πάνω από 5.000 επισκέπτες των super markets Χαλκιαδάκης είδαν το σχετικό ενημερωτικό υλικό στα καταστήματά μας, πολλοί εκ των οποίων ενημερώθηκαν λεπτομερώς από εθελοντές του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ για τη σπουδαιότητα της δωρεάς και της υποστήριξης των παιδιών που μάχονται τον καρκίνο. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την αλληλεγγύη της τοπικής κοινωνίας προς τους μικρούς μαχητές.

Για όσους δεν κατάφεραν να εγγραφούν ως εθελοντές δότες, υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του «Οράματος Ελπίδας» (www.oramaelpidas.gr), όπου μπορούν να βρουν πληροφορίες για τα συνεργαζόμενα κέντρα στην Κρήτη ή να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους online. Στη συνέχεια το kit με την αίτηση, οι στυλεοί και οι οδηγίες χρήσης θα αποσταλούν στη διεύθυνσή τους για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία από το σπίτι.

Αιμοδοσία και ευαισθητοποίηση

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Χαλκιαδάκης Α.Ε., αφιερωμένη στα παιδιά που μάχονται τον καρκίνο, με τη συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας. Συγκεντρώθηκαν συνολικά 54 φιάλες αίματος, ενισχύοντας τις προσπάθειες για τη στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους. Η αιμοδοσία έγινε σε συνεργασία με την «Παρέα της Αγάπης» και το Τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΑΓΝΗ για τις ανάγκες των παιδιών της Κλινικής Αιματολογίας & Ογκολογίας Παίδων ΠΑΓΝΗ. Ταυτόχρονα, και ως το τέλος του μήνα, εργαζόμενοι της Χαλκιαδάκης Α.Ε. φορούν κίτρινα κορδελάκια (ribbons) συμβολικά, ως μήνυμα ευαισθητοποίησης γι’ αυτή τη μάχη, υπενθυμίζοντας σε όλους μας τη σημασία της προσφοράς.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά – Καμία μάχη δεν δίνεται μόνη.

Οι δράσεις αυτές οργανώθηκαν από τη Χαλκιαδάκης Α.Ε. σε συνεργασία με το «Όραμα Ελπίδας», με στόχο την ενημέρωση και την κινητοποίηση του κοινού για τη δωρεά μυελού των οστών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της Χαλκιαδάκης Α.Ε., επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://xalkiadakis.gr/articles.

Δείτε φωτογραφίες: 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button