Πολιτική

Με κρύο τσάι και «Nirvana» υποδέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης τους εθελοντές στα εγκαίνια των γραφείων του

Ο Στέφανος Κασσελάκης εγκαινιάζει το απόγευμα της Τετάρτης (23/10/24) τα ολοκαίνουρια γραφεία του, στον Ταύρο και υποδέχεται τους εθελοντές που υπολογίζονται στις 4.000…

Ήδη στις 18.00 το απόγευμα, η εξωτερικοί χώροι του ανακαινισμένου πολυχώρου που έχει νοικιάσει, είχαν γεμίσει με κόσμο, που απολάμβανε το αναψυκτικό του ή ένα παγωμένο τσάι, υπό τους ήχους… «Nirvana» όπως θα δείτε παρακάτω, στο βίντεο του newsit.gr με τους εθελοντές.

Στο εσωτερικό μία επιτροπή περίμενε τον κόσμο που ήθελε να κάνει την εγγραφή του, στο πλαίσιο μιας φιέστας που από πολλούς ερμηνεύεται ως επίδειξη δύναμης του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μάλιστα, αναμένεται να έρθουν και λεωφορεία με κόσμο από την επαρχία.

Όλα αυτά, μία μέρα πριν την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Μια διαδικασία από την οποία τυπικά έχει αποκλειστεί ο Στέφανος Κασσελάκης με απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος. Μέχρι την τελευταία στιγμής πάντως, δεν αποκλείεται ο Στέφανος Κασσελάκης να επιφυλάσσει… εκπλήξεις.

Ρεπορτάζ: Έφη Φανάρα

To άρθρο Με κρύο τσάι και «Nirvana» υποδέχεται ο Στέφανος Κασσελάκης τους εθελοντές στα εγκαίνια των γραφείων του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button