LifeStyle

Με τη μητέρα μου ήταν παρόμοια κατάσταση – Galaksias Portal News

Για την ιδιαίτερη σχέση του με τη Μαρινέλλα, η οποία συνεχίζει να δίνει τη μάχη της μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Τάκης Ζαχαράτος όταν το βράδυ της Τετάρτης (09.10.2024) βρέθηκε καλεσμένος στο 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Επειδή είναι οι στιγμές πολύ ιδιαίτερες, νομίζω ότι αυτό που πρέπει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η σιωπή, ο σεβασμός και η προσευχή. Άλλη στιγμή θα τα πούμε. Να γίνει καλά, να σηκωθεί ο αετός περήφανα όπως της αξίζει και θα είμαστε εδώ να τα πούμε με χαρά και με αγάπη όπως πάντα», είπε αρχικά ο Τάκης Ζαχαράτος μιλώντας για την περιπέτεια υγείας της Μαρινέλλας.

«Τότε με την μητέρα μου ήταν μια παρόμοια κατάσταση και νομίζω ότι αυτές οι περιπτώσεις σε μαθαίνουν να ανακαλύπτεις πράγματα. Δηλαδή, το μάθημα είναι ότι ξεπερνάς τα όρια σου και έχεις κι άλλη δύναμη μέσα σου. Κουβαλάς και άλλο καύσιμο που δεν το έχεις υπολογίσει. Λες, «το ρεζερβουάρ μου αυτό είναι». Έλα όμως που δεν είναι και έχει κι άλλο. Αυτό είναι και το καλό μέσα στο δύσκολο αυτό κομμάτι. Ότι ανακαλύπτεις ότι έχεις κι άλλη δύναμη κι άλλο κουράγιο.

Πάντα και η πιο δύσκολη ιστορία έχει ένα δώρο, αρκεί να το παρατηρήσεις και να το κοιτάξεις από αυτή την πλευρά. Με τα χρόνια έμαθα να δημιουργώ ασφάλεια για τον εαυτό μου. Να είμαι δηλαδή σε μια δουλειά που θα νιώθω ασφάλεια. Ότι οι άνθρωποι ξέρουν τη δουλειά τους, με αγαπούν, τους αγαπώ, περνάμε ωραία και το πολύ βασικό είναι να δημιουργείται ένα ωραίο κλίμα», πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

   

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο γνωστός performer μίλησε και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν φοβάμαι τη δέσμευση. Απλά υπήρχαν κάποια θέματα μέσα μου που δεν είχα αντιληφθεί και μπλόκαραν την ελευθερία μου στο να αφεθώ. Κατάλαβα από πού προέρχεται, το δούλεψα και πιστεύω είμαι μοναχικός, ειδικά όταν δουλεύω κάνω καλογερική ζωή, δεν μου ήταν ποτέ πρώτη ανάγκη το να έχω μια σχέση. Πιστεύω ότι η σχέση που έχω με το κοινό, αυτός ο έρωτας που όσο πάει ο καιρός και δυναμώνει, είναι τόσο υψηλά τα βατ που έχει, με αποτέλεσμα μια σχέση μου φαίνεται λίγη.

Από την άλλη δεν είναι ότι δεν είμαι ανοιχτός αλλά πιστεύω ότι είναι τυχερά. Όταν είσαι έτοιμος να βάλεις τον εγωισμό σου στην άκρη, γιατί εγώ στη σχέση δεν λειτουργώ σαν αφίσα καταστήματος. Είμαι τυχερός άνθρωπος και μου δόθηκε ένα δώρο από τον Θεό να διασκεδάζω τον κόσμο και εγώ μαζί. Αν είναι να έρθει κάτι, θα έρθει.

   

Είναι άλλο πράγμα να το έχεις επιλέξει κι άλλο να σε έχει επιλέξει. Εγώ το έχω επιλέξει! Όταν έχεις εκπαιδευτεί έτσι, μαθαίνεις να είσαι έτσι με τον εαυτό σου», είπε.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button