Αθλητικά

Με τηλεοπτική κάλυψη το φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Μπαρτζώκα – Galaksias Portal News

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για την έναρξη της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας μπροστά του ένα φιλικό παιχνίδι με την ιταλική Τραπάνι, το οποίο θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τη Nova.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με την Τραπάνι θα διεξαχθεί στη Σικελία, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από Novasports Start στις 22:00, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από το συνδρομητικό κανάλι. 

Η ανακοίνωση της Nova

“Ο φιλικός αγώνας μπάσκετ Trapani Shark – Ολυμπιακός στο παρκέ του Novasports!

Live την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 22:00 στο Novasports Start

Αθήνα, 21 Σεπτεμβρίου 2024. O Ολυμπιακός αυτή την Κυριακή παίζει μπάσκετ στο παρκέ του Novasports! Η προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα ενόψει της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων του για τη σεζόν 2024-2025 σε Ελλάδα και Ευρώπη, ολοκληρώνεται με τον φιλικό αγώνα κόντρα στην ιταλική Trapani Shark, η οποία θα συμμετάσχει φέτος στη Lega Serie A.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στη Σικελία την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στις 22:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports Start σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή.

Με την πλατφόρμα EON, οι συνδρομητές Nova έχουν πλέον την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους αθλητικό περιεχόμενο, μέσα από ένα πλούσιο, καλοσχεδιασμένο και εύχρηστο περιβάλλον, που καθιστά το περιεχόμενο διαθέσιμο οπουδήποτε, οποτεδήποτε και σε οποιαδήποτε συσκευή. Παράλληλα, η ΕΟΝ προσφέρει πρωτοπόρα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το timeshift που δίνει τη δυνατότητα στο συνδρομητή να γυρίσει «πίσω» σε μία ζωντανή μετάδοση αγώνα και να τον παρακολουθήσει από την αρχή εφόσον έχει χάσει το ξεκίνημα του παιχνιδιού ή ακόμα και να γυρίσει πίσω για μία φάση, αλλά και την υπηρεσία EON Sports Mode, που παρέχει ζωντανά στατιστικά για επιλεγμένους αγώνες”.

To άρθρο Τραπάνι – Ολυμπιακός: Με τηλεοπτική κάλυψη το φιλικό παιχνίδι της ομάδας του Μπαρτζώκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button