Ελλάδα

Με την μπλούζα στο κεφάλι ο serial killer ενώπιον των δικαστικών αρχών – Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Με την μπλούζα φορεμένη στο κεφάλι του κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου ο 31χρονος δράστης, που κατηγορείται για τη δολοφονία και τον τραυματισμό ζώων συντροφιάς στην πόλη του Βόλου.

Ο 31χρονος πέρασε σήμερα το κατώφλι των δικαστηρίων για να απολογηθεί για τις κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα, για την κατοχή ναρκωτικών και την οπλοχρησία. Ωστόσο, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι.

Ο «σφαγέας» μπήκε στην αίθουσα του αυτοφώρου φορώντας στο κεφάλι του την μπλούζα του, όταν από την έδρα του ζητήθηκε να τη βγάλει. Στη συνέχεια, με τα χέρια του προσπαθούσε να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Τη Δευτέρα ο 31χρονος θα απολογηθεί για τα αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών και όπλων, ενώ την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί για τη δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα που του ασκήθηκε. Μέχρι τότε το δικαστήριο έκρινε να διατηρηθεί η κράτησή του.

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button