Τεχνολογιά

Μεγαλύτερη αξία έχει η ενότητά μας ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί – Galaksias Portal News

«Θα είμαι στην πρώτη γραμμή» δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου στις δηλώσεις της έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη έχοντας λάβει ποσοστό 2,31% στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

«Σήμερα είναι ημέρα νίκης για το ΠΑΣΟΚ. Οι 300.000 μέλη και φίλοι του ΠΑΣΟΚ που συμμετείχαν στη διαδικασία έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα επαναφοράς του κινήματος με την κοινωνία και ελπίδας» δήλωσε η βουλευτής και υποψήφια για την προεδρία του κόμματος. Όπως είπε μετά από την αθρόα συμμετοχή των πολιτών στόχος πια είναι το κόμμα να γίνει πιο ισχυρό. «Έχουμε μια εβδομάδα (σ.σ. για το δεύτερο γύρο των εκλογών). Το ποιος θα εκλεγεί έχει την αξία και τον συμβολισμό του τόνισε» λέγοντας ότι μεγάλη σημασία έχει πια η ενότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως τόνισε η κα Γιαννακοπούλου η ίδια θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή ενώ μιλώντας για το δεύτερο γύρο των εκλογών τόνισε ότι από κοινού με τους υποστηρικτές της «θα δώσουν τον αγώνα για την ανανέωση και την ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να είναι χρήσιμο για τη χώρα». Δήλωση που φανερώνει την αντίθεσή τους ως προς την υποψηφιότητα του κ. Ανδρουλάκη. Ενδεικτικά, όταν ρωτήθηκα ποιον θα στηρίξει απάντησε ότι ο μεγάλος νικητής από αυτή την βραδιά είναι το ΠΑΣΟΚ προσθέτοντας «ότι σήμερα δρέπουμε τους καρπούς που πρώτη ξεκίνησα το βράδυ των ευρωεκλογών».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button