LifeStyle

Μελίνα Νικολαΐδη και Δημήτρης Φιντιρίκος αγκαλιασμένοι στο Λονδίνο στην πιο τρυφερή φωτογραφία τους

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος βρίσκονται μαζί στο Λονδίνο και όπως δείχνουν οι εικόνες που ανεβάζουν στα social media, είναι ερωτευμένοι.

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ζευγάρι και πλέον κανείς από τους δυο τους δεν επιθυμεί να το κρύβει. Η 20χρονη κόρη της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη επέστρεψε στο Λονδίνο για τις σπουδές της και στο πλευρό της βρίσκεται και ο 37χρονος σύντροφός της.

Οι πρώτες φήμες περί ειδυλλίου ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι με την Μελίνα Νικολαΐδη και τον Δημήτρη Φιντιρίκο να προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο την Πέμπτη (26-09-2024), ο Δημήτρης Φιντιρίκος δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με την Μελίνα Νικολαΐδη.

Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιά, πιο ερωτευμένοι από ποτέ, τρώγοντας παγωτό και κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον στα μάτια.

Το περασμένο Σάββατο (21-09-2024) οι δυο τους έδωσαν το παρών στη μεγάλη συναυλία της Δέσποινας Βανδή στον Λυκαβηττό. Μελίνα και Δημήτρης ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. 

Στις αρχές του μήνα, το ζευγάρι είχε βρεθεί στις Σπέτσες, με τους δυο τους να ανεβάζουν στα social media, μια σειρά από εικόνες.

Μάλιστα, και η 20χρονη και ο 37χρονος επιχειρηματίας σχολίασαν ο ένας την ανάρτηση του άλλου, αποδεικνύοντας πως οι δυο τους είναι πολύ κοντά. Η Μελίνα Νικολαΐδη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες τόσο από την Ρώμη όσο και από τις Σπέτσες όπου βρέθηκε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

To άρθρο Μελίνα Νικολαΐδη και Δημήτρης Φιντιρίκος αγκαλιασμένοι στο Λονδίνο στην πιο τρυφερή φωτογραφία τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button