Πολιτισμός

«Mickey 17»: Ο Robert Pattinson δεν μπορεί να σταματήσει… να πεθαίνει στη νέα του ταινία

Η Warner Bros κυκλοφόρησε το trailer για το «Mickey 17» του Bong Joon Ho, την πολυαναμενόμενη συνέχεια του σκηνοθέτη «Parasite».

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του 2022 «Mickey7» του Edward Ashton, το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας θέλει τον Robert Pattinson ως έναν «αναλώσιμο» υπάλληλο που ονομάζεται Mickey Barnes.

Στο μυθιστόρημα, ο Mickey στέλνεται σε επικίνδυνες αποστολές για να αποικίσει έναν πλανήτη πάγου. Όταν μια «έκδοση» του Mickey πεθαίνει, δημιουργείται ένα αντίγραφο για να τον αντικαταστήσει που διατηρεί τις περισσότερες από τις αναμνήσεις του.

Μαζί με τον Pattinson, το καστ περιλαμβάνει οι Στίβεν Γιουν, Ναόμι Άκι, Τόνι Κολέτ και Μαρκ Ράφαλο.

Το «Mickey 17» είναι σκηνοθετημένο και γραμμένο από τον Bong, ο οποίος είναι επίσης παραγωγός μέσω της εταιρείας του Offscreen. Επιπλέον παραγωγοί περιλαμβάνουν τους Dede Gardner και Jeremy Kleiner του Plan B και Dooho Choi της Kate Street Pictures.

Η Warner Bros. έχει προγραμματίσει το «Mickey 17» για τον Ιανουαρίο του 2025 και θα βγει και σε έκδοση για iMAX.

Το «Mickey 17» είναι η πρώτη ταινία του Bong που κυκλοφόρησε μετά τη μεγάλη επιτυχία του θρίλερ του 2019 «Parasite», που ακολούθησε μια κορεάτικη οικογένεια της εργατικής τάξης που διεισδύει στο σπίτι μιας εύπορης οικογένειας.

Το «Parasite» ήταν η πρώτη ξενόγλωσση ταινία που κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας. Η ταινία κέρδισε επίσης Όσκαρ πρωτότυπου σεναρίου, σκηνοθεσίας και διεθνούς μεγάλου μήκους. Άλλες αξιοσημείωτες ταινίες του Bong περιλαμβάνουν τα «Snowpiecer», «Okja», «Memories of Murder», «The Host» και «Mother».

Ο Pattinson πρωταγωνίστησε πρόσφατα στον ομώνυμο ρόλο του «The Batman» του Ματ Ριβς το 2022. Οι πρόσφατες ταινίες επιστημονικής φαντασίας που συμμετείχε ήταν το “Tenet” του Christopher Nolan και το “High Life” της Claire Denis.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button