Αθλητικά

«Μικρός ήμουν Παναθηναϊκός και πρότυπό μου ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης» – Galaksias Portal News

Τον Γιώργο Καραγκούνη ανέφερε ως πρότυπο των παιδικών του χρόνων, ο Χρήστος Ζαφείρης, ο οποίος αποκάλυψε επίσης ότι ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού όταν ήταν μικρός, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ελλάδας επί της Ιρλανδίας στο Nations League.

Ο Χρήστος Ζαφείρης αποτελεί το νέο μέλος της Εθνικής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο και με τη συμβολή του, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έφθασε σε ένα εκπληκτικό 4/4 στο Nations League και είναι πλέον το φαβορί για την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο της League B.

Στο πλαίσιο αυτό, ο 21χρονος μέσος της Σλάβια Πράγας μίλησε σε εκπομπή του betarades.gr και τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «Έχω δει πολλά από τον Καραγκούνη. Να πω ότι όταν ήμουν μικρός ήμουν Παναθηναϊκός, οπότε παρακολουθούσα πολύ και έπαιζε εκεί, οπότε ειδικά το 2010 θυμάμαι. Οπότε ναι, έχω παρακολουθήσει».

Ο Ζαφείρης πραγματοποιεί φέτος τρομερές εμφανίσεις με τη Σλάβια Πράγας σε Τσεχία και Ευρώπη, με αποτέλεσμα και τις πρώτες κλήσεις του στην Εθνική Ελλάδας, όπου αγωνίστηκε ως αλλαγή και στα τέσσερα ματς με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο.

 

To άρθρο Χρήστος Ζαφείρης: «Μικρός ήμουν Παναθηναϊκός και πρότυπό μου ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button