Πολιτική

Mοίρα κακή να είμαι σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ μαζί του – Galaksias Portal News

Συνέχεια στη δημόσια κόντρα με τον Γιάννη Ραγκούση έδωσε απόψε η Θεοδώρα Τζάκρη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εμπλέκει τον συνάδελφό σε περιστατικά bullying σε βάρος της και τον προκαλεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Με γραπτή δήλωσή της η Θεοδώρα Τζάκρη επιτίθεται ξανά στον Γιάννη Ραγκούση, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως «το ανθρωποφαγικό πολιτικό κλίμα δίνει την ευκαιρία σε κομπάρσους να μετατρέπονται αυθαιρέτως σε πρωταγωνιστές, ρίχνοντας το πολιτικό επίπεδο στα Τάρταρα».

Χαρακτηρίζει «μοίρα κακή» τη συμπόρευση μαζί του, «στο ΠΑΣΟΚ παλιότερα και στο ΣΥΡΙΖΑ πιο πρόσφατα».

Σε ό,τι αφορά τα περί bullying, η Θεοδώρα Τζάκρη αναφέρεται σε «σωρεία περιστατικών» τόσο σε βάρος της, όσο και εναντίον «άλλων συντρόφων και συντροφισσών την τελευταία περίοδο», υποδεικνύοντας τον Γιάννη Ραγκούση.

Η γραπτή δήλωση της Θεοδώρας Τζάκρη:

«i. Τα θέματα προσωπικής τιμής δεν συναιρούνται και δεν συμψηφίζονται μεταξύ ασχέτων κι ανόμοιων υποθέσεων. Το «κοίτα ποιος μιλάει!» αφορά στον ίδιο και δεν αποτελεί μια έμμεση τοποθέτηση μου για τις καταγγελίες τρίτων προσώπων.

ii. Το ανθρωποφαγικό πολιτικό κλίμα δίνει την ευκαιρία σε κομπάρσους να μετατρέπονται αυθαιρέτως σε πρωταγωνιστές, ρίχνοντας το πολιτικό επίπεδο στα Τάρταρα. Είμαι πολύ έμπειρη για να εμπλακώ σε ριάλιτυ εν μέσω πολιτικής κρίσης. Παραμένει λοιπόν στην προσωπική μου διακριτική ευχέρεια το αν και πότε θα εμπλέξω το συλλογικό μας δράμα με τις όποιες προσωπικές μας εκκρεμότητες.

iii. Το ποια είναι εξάλλου η παρουσία κι η προσωπικότητα ενός εκάστου είναι γνωστό τοις πάσι στο μικρό μας τόπο κι έτσι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο! Πόσω μάλλον όταν υπάρχουν κι άλλες κυρίες που υπέστησαν ανάλογη μεταχείριση όπως για παράδειγμα μπροστά σε όλη την Πολιτική Γραμματεία προ εξαμήνου.

iv. Με τον κύριο Ραγκούση μοίρα κακή με έφερε «να μπλέξω» ήδη δυο φορές! Στο ΠΑΣΟΚ παλιότερα και στο ΣΥΡΙΖΑ πιο πρόσφατα. Συνάντηση μας από κοινού για τρίτη φορά προφανώς δεν προβλέπεται οπότε μάλλον ξεμπλέκουμε. Τον καλώ λοιπόν να καταφύγει στην δικαιοσύνη εναντίον μου.

v. Σας διαβεβαιώ ότι όταν έρθει εκείνη η στιγμή, δεν θα χρειαστώ την άδεια κανενός για να αποκαλύψω τις μεταξύ μας επικοινωνίες. Ούτε θα χρειαστώ διασταλτικές ερμηνείες του όρου. Θα καταθέσουν πλήθος αυτοπτών κι αυτήκοων μαρτύρων για σωρεία περιστατικών bulling σε βάρος μου, με αφορμή πάντα την πολιτική μου δραστηριότητα τότε που ο εν λόγω κύριος είχε ρόλο πολιτικού προϊστάμενου, αλλά και σε βάρος άλλων συντρόφων και συντροφισσών την τελευταία περίοδο. Δεν ξέρω αν η εμμονή του αυτή δείχνει ότι δεν αντιλαμβάνεται την συνεχή έκπτωση ή αν απλώς πρώτα βγαίνει η ψυχή του ανθρώπου και μετά το χούι του».

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button