Αθλητικά

«Μου απαγορεύεται να είμαι παρών στο event για τον πατέρα μου» – Galaksias Portal News

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ενημέρωσε πως δεν θα βρεθεί στο Καλλιμάρμαρο για να παρακολουθήσει από κοντά το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” που διοργανώνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη μνήμη του πατέρα του.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω δήλωσής του λίγες ώρες πριν το τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος”, εξήγησε ότι δεν θα μπορεί να δώσει το παρών στο Καλλιμάρμαρο λόγω τιμωρίας που του έχει επιβληθεί.

“Η βούληση που υπάρχει είναι να μην μπορέσω να παρευρεθώ μαζί σας απόψε στο μνημόσυνο του ανθρώπου που ευεργέτησε χιλιάδες, ενέπνευσε άλλους τόσους και αποτελεί παράδειγμα αξεπέραστο, καθώς κινδυνεύει να διασαλευθεί από την παρουσία μου.

Δεν μπορώ να είμαι εκεί ως γιος για τον πατέρα μου”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Όλα τα χρόνια της ενασχόλησής μου με τον Παναθηναϊκό έχω αποκτήσει με καθένα εξ’ υμών μια ξεχωριστή σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης. Έχω κάνει τα λάθη και τα σωστά μου, έχω επενδύσει πολύ χρόνο, πολλή ενέργεια, πολύ μεράκι, αλλά και πολλά χρήματα, για να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα πρότυπο, αυτό το σύνολο-σημείο αναφοράς στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Στο πλαίσιο αυτής μας της επικοινωνίας και προς αποφυγή οποιασδήποτε παραφιλολογίας που δεν αρμόζει σε μια τόσο ιερή βραδιά, νιώθω ότι οφείλω να ξεκαθαρίσω κάποια ζητήματα ενόψει της αποψινής εκδήλωσης εις μνήμην του πατέρα μου, Παύλου Γιαννακόπουλου, την οποία δεκάδες χιλιάδες πολίτες θα τιμήσετε από όλην την Ελλάδα σε μια βραδιά μεγαλειώδη, όπως ήταν η προσωπικότητα εκείνου.

Την 26η Ιουνίου έδωσα εξηγήσεις ενώπιον του αθλητικού Εισαγγελέα σχετικά με αδίκημα του αθλητικού νόμου σχετιζόμενο αποκλειστικά με Instagram stories κατά τη διάρκεια του ελληνικού πρωταθλήματος και μόνο για τα οποία δημοσίως είχα απολογηθεί και τα οποία είχα ανακαλέσει πολύ προ της έναρξης οποιασδήποτε διαδικασίας.

Σε μια χώρα που πασχίζει να αντιμετωπίσει τις τεράστιες καθυστερήσεις στη Δικαιοσύνη (για λόγους που προφανώς δεν σχετίζονται με τους δικαστικούς λειτουργούς), εμένα ΤΡΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ, μου επεδόθη πολυσέλιδη διάταξη η οποία όριζε (όπως μας ενημέρωσαν και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αρμοδίως) ότι μου απαγορεύεται η είσοδος σε οποιαδήποτε αθλητική εγκατάσταση κατά τη διάρκεια αγώνων οποιουδήποτε αθλήματος λόγω…επικινδυνότητας.

Από απόλυτο σεβασμό στις δικαστικές αρχές και όπως ανέκαθεν συνηθίζω, έδωσα εντολή στη δικηγόρο μου να μην ασκηθεί προσφυγή κατά της διάταξης αυτής θεωρώντας φυσικά αυτονόητο ότι μια εκδήλωση μνήμης υπό την αιγίδα της Ευρωλίγκας (στην οποία δεν κοινοποιήθηκε η διάταξη) και όχι του ελληνικού πρωταθλήματος το οποίο αφορούσαν τα πραγματικά περιστατικά για τα οποία εξεδόθη η διάταξη, δεν καταλαμβάνεται από αυτήν.

Οι εξελίξεις, ωστόσο, με διέψευσαν, καθώς, όπως ενημερώθηκα, η βούληση που υπάρχει είναι να μην μπορέσω να παρευρεθώ μαζί σας απόψε στο μνημόσυνο του ανθρώπου που ευεργέτησε χιλιάδες, ενέπνευσε άλλους τόσους και αποτελεί παράδειγμα αξεπέραστο, καθώς κινδυνεύει να διασαλευθεί από την παρουσία μου.

Δεν μπορώ να είμαι εκεί ως γιος για τον πατέρα μου. Όσο και αν θεωρώ την απουσία μου μη δίκαιη και άνευ ύπαρξης δικαστικής απόφασης ακραία τιμωρία, θα την αποδεχθώ, απολύτως πεπεισμένος ότι η ελληνική δικαιοσύνη επιτελεί έργο σπουδαίο και πολύ πολύ δύσκολο.

Σας καλώ όλους να απολαύσετε την αποψινή σπουδαία βραδιά, να φερθείτε όπως αρμόζει στη μνήμη της τεράστιας προσωπικότητας του Παύλου Γιαννακόπουλου και ανανεώνω το ραντεβού μας στα επόμενα πολύ μεγάλα που σας επιφυλάσσουμε. Είμαστε Πρωταθλητές παντού, κυρίαρχοι στα παρκέ και τις επιδόσεις, μα πάνω από όλα είμαστε πολίτες με αξίες και ήθος σε μια πορεία ασταμάτητη προς τη διαιώνιση της κορυφής.

ΠΑΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

ΠΑΡΩΝ.

Καλή μας συνέχεια!

ΥΓ.1: Αναρωτιέμαι όλο και πιο επίμονα τελευταία σε τί αναφέρονταν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κατά τη συνέντευξη Τύπου η οποία υποτίθεται ότι ήταν για τον όντως εξαιρετικό Σάσα Βεζένκοφ, μα, ως συνήθως, κατέληξε να αφορά τα δύο αγαπημένα τους θέματα, τον Παναθηναϊκό κι εμένα προσωπικά (με ρητή αναφορά και στο αποψινό μνημόσυνο του πατέρα μου στο Καλλιμάρμαρο και την …απαγόρευσή μου να παραστώ σε αυτό), όταν με έμφαση δήλωναν: “Ξέρετε ότι σε κάποια πράγματα είμαστε αρκετά δυνατοι”.

ΥΓ.2: Είμαστε παιδιά γονιών που τιμήσαμε και μας τίμησαν εν ζωή και αυτό δεν μπορεί τίποτα να το κλονίσει. Αυτό είναι το παντοτινό, δικό μου αστέρι».

To άρθρο Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Μου απαγορεύεται να είμαι παρών στο event για τον πατέρα μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button