LifeStyle

«Μου λείπει ο πατέρας μου κάθε μέρα, τον έχω μέσα μου ιδίως σε αυτές τις στιγμές» – Galaksias Portal News

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε συναισθηματικά φορτισμένη για τον πατέρα της και το πόσο της λείπει. Αναφέρθηκε ακόμα και στη συνεργασία της, με την Πάολα.

Η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο για την απώλεια του πατέρα της και τα «ατυχήματα» επί σκηνής, με αφορμή το ξεκίνημα των εμφανίσεών της σε νυχτερινό κέντρο με την Πάολα.

Η σχέση που είχε με τον πατέρα της, ήταν ξεχωριστή: «Μου λείπει πάρα πολύ ο μπαμπάς μου, ιδίως σε αυτές τις στιγμές. Βασικά μου λείπει κάθε μέρα. Τον έχω μαζί μου, τον έχω μέσα μου, έχω τα λόγια του…

Πολλές φορές κάνω τα δικά μου, ξέρω όμως ότι θα μου έλεγε τι θα έχω κάνει… Πιστεύω ότι είναι μαζί μου, στ’ αλήθεια το πιστεύω» είπε χαρακτηριστικά η Ιλένια Ουίλιαμς.

Η Ιλένια Ουίλιαμς ανέφερε στη συνέχεια ένα απρόοπτο που της έχει συμβεί πάνω στη σκηνή: «Έχει κολλήσει πέταλο από λουλούδι στον λαιμό μου και δεν μπορούσα να τραγουδήσω».

Η Ιλένια Ουίλιαμς είχε πει στο παρελθόν πως δεν πρόκειται να ξεπεράσει την απώλεια του πατέρα της. «Ήταν πρότυπο πάτερα. Έκανε τα πάντα για τα παιδιά του. Δεν θα ξεπεράσω ποτέ την απώλεια του, έχω μάθει και ζω για αυτό. Προετοιμαζόμουν χρονιά για την απώλεια του πάτερα μου. Την ώρα που έφυγε από την ζωή, τραγουδούσα και σταμάτησε να δουλεύει το μικρόφωνο» είχε αναφέρει στο Mega.

To άρθρο Ιλένια Ουίλιαμς: «Μου λείπει ο πατέρας μου κάθε μέρα, τον έχω μέσα μου ιδίως σε αυτές τις στιγμές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button