Πολιτική

«Να φύγει ο βομβιστής με τις βόμβες – Μας έκανε ρεζίλι» – Galaksias Portal News

Σκληρή επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης μιλώντας στο ACTION24.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης ζήτησε να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ ο βομβιστής με τις βόμβες, αυτός που κάνει τις μηνύσεις και έχει κάνει ρεζίλι το κόμμα και στην ερώτηση αν εννοεί τον Στέφανο Κασσελάκη είπε «Βέβαια! Αυτός δεν το έκανε»;

Στη συνέχεια συνεχίζοντας στο ίδιο σκληρό ροκ, διερωτήθηκε: Ξέρετε κανέναν άλλο να μηνύει το κόμμα του, να στέλνει εξώδικα;

Παράλληλα υποσχέθηκε στον κόσμο που τον ακολουθεί πως θα κάνει τα πάντα ώστε να απαλλαγεί ο ΣΥΡΙΖΑ από τον έκπτωτο πρόεδρό του και θα ζητήσει το Σάββατο (12/10/2024) να ακυρωθεί η υποψηφιότητά του.

«Το κόμμα δεν θα γίνει δικό του, να το ξεχάσει», τόνισε χαρακτηριστικά ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης είπε πως «μας έκανε ρεζίλι ο Κασσελάκης, τον στήριξα γιατί το κόμμα είναι υπόθεση ζωής και όχι μπίζνα».

Η επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη συνεχίστηκε: «Έβαλε εμένα προεκλογικά να μασάω τα λόγια τα το “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια. Ερχόμουν και έκανε γαργάρα το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, και έλεγα αηδίες, και δεν μίλαγε. Αυτή είναι η παράδοση της αριστεράς; Ότι είναι ιερή συμμαχία το ΝΑΤΟ;» είπε.

Ακόμη τόνισε πως πήρε ένα κόμμα από το 18% και το έφτασε στο 6%, ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε και ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Πέτρο Παππά για τις θέσεις του για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Επίσης δήλωσε πως είναι υποτιμητική η δήλωση πως το σακάκι του Κασσελάκη μπορεί να κερδίσει την εκλογή και ζήτησε από όσους καταστρέφουν τον ΣΥΡΙΖΑ να φύγουν.

Όπως είπε «δεν θα επιτρέψουμε να υπάρχουν στο κόμμα τραμπούκοι και πρακτικές που δεν ταιριάζουν στην Αριστερά».

Στο ίδιο μοτίβο και ο Συμεών Κεδίκογλου, ο οποίος μίλησε και αυτός στο ACTION24 και τόνισε μεταξύ άλλων πως «Ο Στέφανος Κασσελάκης έδειξε το μπάνιο του αλλά είναι έξαλλος και στέλνει εξώδικο για το Πόθεν Έσχες».

«Έχει κάτι να κρύψει; Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη του. Προκαλεί σαν να μην θέλει να ειναι υποψήφιος», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ έκανε λόγο για πολιτική θυματοποίησης από την πλευρά του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

To άρθρο «Ξεσπάθωσαν» στον ΣΥΡΙΖΑ κατά Κασσελάκη: «Να φύγει ο βομβιστής με τις βόμβες – Μας έκανε ρεζίλι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button