Τεχνολογιά

Νεκρός σε τροχαίο ο πρώην παίκτης του MasterChef – Galaksias Portal News

Την τελευταία του πνοή άφησε ο πρώην παίκτης του Mastechef Διονύσης Πρώιος έπειτα από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του. Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών ανέφεραν ότι θα έκανε χειρουργείο στο κεφάλι, όπου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, τελικά όμως ο οργανισμός του δεν άντεξε και ο άτυχος μάγειρας κατέληξε.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας είναι πως ακριβώς με τον ίδιο τρόπο είχε «φύγει» από τη ζωή και ο γιος του Διονύση Πρώιου, Μιχάλης. Ο νεαρός είχε σκοτωθεί επίσης σε τροχαίο δυστύχημα, οδηγώντας την ίδια μηχανή που οδηγούσε και σήμερα ο πρώην παίκτης του MasterChef. Ο ίδιος είχε αναφερθεί πολλές φορές στον γιο του όσο βρισκόταν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την είδηση έκανε γνωστή η καλή του φίλη, Δομινίκη Κεφαλοπούλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Διονύσης Πρώιος είχε κερδίσει την αγάπη των συμπαικτών, των κριτών αλλά και τον τηλεθεατών που παρακολουθούσαν το Masterchef 4. Είχε δυναμικό χαρακτήρα, ιδιαίτερο στυλ και απίστευτο χιούμορ. Ήταν 58 ετών και είχε γεννηθεί στην Αργεντινή.

Η μαμά μου ήταν απ’ την Κεφαλονιά και ο πατέρας μου Χιώτης, εγώ γεννήθηκα στο Buenos Aires. Δεν ήταν καλή η κατάσταση στην Ελλάδα μετά τον πόλεμο, στην Αργεντινή υπήρχε άνθιση και οι δικοί μου αποφάσισαν να μείνουν εκεί. Ο παππούς μου ήταν καπετάνιος, ένας απ’ τα πρώτους του Αριστοτέλη Ωνάση, ο πατέρας μου ήταν μηχανικός στα πλοία» είχε πει σε συνέντευξή του.

Μάλιστα, είχε μία πολύ καλή πορεία στον διαγωνισμό αφού κατάφερε να φτάσει στην τελική επτάδα. Στον 4ο κύκλο του Mastechef συναγωνιζόταν με την Ντέμη Γεωργίου η οποία πέθανε τον περασμένο Ιούλιο ξαφνικά από μία λοίμωξη.

 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button