Media

Νίκος Γκέλια: Ο Τιμωρός στηρίζεται στο σασπένς και στις σχέσεις των χαρακτήρων, οπότε αυτό από μόνο του σε κάνει να έχεις μια αγωνία

Ο Νίκος Γκέλια, ηθοποιό τον οποίο γνωρίσαμε από τον κινηματογράφο και την ταινία «Ξενία», φέτος κρατάει ένα χαρακτηριστικό ρόλο στον «Τιμωρό», τη σύγχρονη δραματική σειρά του Alpha. Υποδύεται τον Αντρέα Λάσκαρη, πολύτιμο σύμμαχο του Μάρκου/Άρη Γιαννουλάτου, τον οποίο υποδύεται το Δημήτρης Λάλος. Ο Νίκος Γκέλια μίλησε το «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Κυριάκο Θεοδοσίου.

Αναφέρθηκε στο νέο ρόλο που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του «Τιμωρού», αυτόν του Ρασίντ (τον υποδύεται ο Σταύρος Καλλιγάς) που θα είναι κομβικός για την ιστορία του Τιμωρού. «Μιλάμε για μια σειρά η οποία στηρίζεται στο σασπένς και στις σχέσεις των χαρακτήρων, οπότε αυτό από μόνο του σε κάνει να έχεις μια αγωνία». Από τις πιο δύσκολες στιγμές των γυρισμάτων ήταν «όταν πήγαμε στο Μαρόκο, πρακτικά ένα πολύ δύσκολο γύρισμα στην έρημο, αλλά υπέροχο τοπίο, πολύ ωραία εμπειρία».

Ως πατέρας μια 5χρονης κόρης μοιράστηκε τις ανησυχίες του για την έξαρση της βίας των ανηλίκων την οποία χαρακτηρίζει «σοκαριστική», είναι «σοκαριστικό ότι συμβαίνει αυτό» λέει. «Ιδιαίτερα όταν βλέπεις ότι αυτές τις συμπεριφορές κάποιοι τις θεωρούν φυσιολογικές ή κάποιοι τις δικαιολογούν, από μόνο του καθιστά ένα πρόβλημα. Σκέφτομαι σε τι κόσμο έφερα το παιδί μου. Τι πάει να ζήσει τώρα; Έχεις πάντα τα καλύτερα εφόδια που θα της προσφέρεις αλλά η ζωή είναι πιο σκληρή από ό,τι νομίζεις. Και υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν περνάνε από το χέρι σου» καταλήγει.

 

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button