Αθλητικά

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έμεινε εκτός αποστολής για τους Θεσσαλονικείς – Galaksias Portal News

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΟΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» απέναντι στον Βόλο το Σάββατο (21/09/24) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Απρόοπτο με Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Σέρβος ποδοσφαιριστής ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» για το παιχνίδι κόντρα στον Βόλο. Ο 28χρονος εξτρέμ έμεινε προληπτικά εκτός αποστολής, καθώς ο ΠΑΟΚ έχει ένα αρκετά απαιτητικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εκτός από τον Ζίβκοβιτς, απουσιάζουν και οι Μπράντον Τόμας, Αντώνης Τσιφτσής, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει στη διάθεση του τους: Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ επέστρεψαν οι Τισουντάλι και Βιεϊρίνια, οι οποίοι είχαν «κοπεί» στο πρόσφατο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button