LifeStyle

Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ γυμνός στο ντους και η Πενέλοπε Κρουζ τον φωτογραφίζει

Όποια και όποιος θέλει να δει τον Χαβιέρ Μπαρδέμ γυμνό στο μπάνιο του, να σηκώσει το χέρι! Πείτε το και ήδη έγινε από την τυχερή σύζυγό του, Πενέλοπε Κρουζ, η οποία φωτογράφισε τον σύντροφό της Χαβιέ Μπαρδέμ την ώρα που εκείνος έκανε ντους.

Ο 55χρονος ηθοποιός, πόζαρε για τις ανάγκες του περιοδικού The Gentleman’s Journal, και στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για το πώς αυτός και η σύζυγός του συναντήθηκαν για πρώτη φορά, πριν ανθίσει το ειδύλλιό τους όταν ξαναβρέθηκαν 17 χρόνια αργότερα.

Ο Javier και η Penelope συνδέθηκαν ρομαντικά, στα γυρίσματα της ταινίας Vicky Cristina Barcelona το 2008, ενώ δύο χρόνια αργότερα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

«Εκείνη ήταν 17 ετών και εγώ 22. Ήταν η πρώτη της ταινία- μια από τις πρώτες μου ταινίες. Μια μεγάλη ταινία. Γνωριστήκαμε στη δοκιμή της γκαρνταρόμπας, όπου κοιταχτήκαμε και υποθέτω ότι κάτι συνέβη. Κάτι που δεν έχει καμία εξήγηση και ξεπερνά τη λογική», είπε ο Μπαρδέμ για την πρώτη φορά που είδε ο ένας τον άλλον.

Συνέχισε με λεπτομέρειες ότι, ενώ δεν υπήρχε κανένα ειδύλλιο μεταξύ τους εκείνη την εποχή, επανασυνδέθηκαν 17 χρόνια αργότερα στο Vicky Cristina Barcelona, το οποίο χάρισε στην Penelope το Όσκαρ καλύτερου γυναικείου ρόλου.

«Συνειδητοποιήσαμε ότι το συναίσθημα ήταν ακόμα ζωντανό. Πολύ ζωντανό. Προς έκπληξή μας!»πρόσθεσε ο Javier.

«Αλλά έτυχε να είμαστε και οι δύο ελεύθεροι εκείνη τη στιγμή, οπότε συνέβη αυτό που έπρεπε να συμβεί – δύο άνθρωποι επανασυνδέθηκαν επειδή μοιράστηκαν πολλά πράγματα, πολύ περισσότερα από όσα περίμεναν.

Το αγαπημένο ζευγάρικ, έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον 13χρονο Leo, και την 11χρονη Luna.

«Έχω ελαττώματα. Έχω τόνους ελαττωμάτων και πράγματα που πρέπει να διορθωθούν όσον αφορά εμένα ως άνθρωπο. Αλλά το να μπορείς να εκπαιδεύσεις κάποιον είναι η πιο σημαντική ευθύνη που θα έχεις ποτέ» είπε για την πατρότητα.

«Βοηθάς να καθοδηγήσεις, να διαμορφώσεις κάποιον, και πώς μπορείς να το κάνεις αυτό αν δεν εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου; Αν δεν αξιολογήσεις πραγματικά ποιος είσαι ως άνθρωπος; Ποιος είσαι εσύ; Και τι έχεις πετύχει; Ποια είναι τα ελαττώματά μας; Ποιες είναι οι αρετές μας;», κατέληξε.

To άρθρο Ο Χαβιέρ Μπαρδέμ γυμνός στο ντους και η Πενέλοπε Κρουζ τον φωτογραφίζει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button