Πολιτισμός

Ο Έλτον Τζον παραδέχεται πως «δεν έχει μείνει τίποτα» από τον παλιό του εαυτό

Η κατάσταση της υγείας του χειροτερεύει.

Με όποιον τρόπο κι αν το δείτε, ο Έλτον Τζον είχε μια από τις πιο επιτυχημένες και διαρκείς καριέρες από οποιονδήποτε στην ιστορία της βρετανικής μουσικής. Για περισσότερες από έξι δεκαετίες, ο τραγουδιστής του «Rocket Man» είναι ένα σταθερό όνομα των ποπ τσαρτ, με μια απίστευτη ικανότητα να γεμίζει κολοσσιαίους χώρους σε όλο τον κόσμο. Στα 77 του χρόνια, ωστόσο, η ζωή του Τζον μαστίζεται πλέον από σοβαρά προβλήματα υγείας, σύμφωνα με τον ίδιο.

Αυτή την εβδομάδα, ο τραγουδοποιός και πιανίστας είπε στους θαυμαστές του, κατά τη διάρκεια μιας δημόσιας εμφάνισης, ότι «δεν έχει μείνει τίποτα από τον παλιό μου εαυτό», μετά από διάφορες ιατρικές επεμβάσεις.

Ο μουσικός έκανε αυτή την ανακοίνωση εμφανιζόμενος στην πρεμιέρα του Elton John: Never Too Late. Σε παραγωγή Disney+ και σκηνοθεσία του ντουέτου R. J. Cutler και David Furnish, η ταινία ντοκιμαντέρ πρόκειται να περιγράψει λεπτομερώς την άνοδο της φήμης του Elton John και διάφορα στιγμιότυπα από την προσωπική και επαγγελματική του ζωή στην πορεία. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ βασίζεται στην πιο πρόσφατη παγκόσμια περιοδεία του.

Απευθυνόμενος στο πλήθος στην πρεμιέρα, ο Τζον ανακοίνωσε, με ένα ίχνος χιούμορ: «Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν μου έχει μείνει και πολύς χρόνος».

Στη συνέχεια συνέχισε εξηγώντας:

«Δεν έχω αμυγδαλές, αδενοειδείς εκβλαστήσεις ή σκωληκοειδή απόφυση. Δεν έχω προστάτη, δεν έχω δεξί γοφό ή αριστερό γόνατο ή δεξί γόνατο. Στην πραγματικότητα, το μόνο πράγμα που μου έχει μείνει είναι το αριστερό μου ισχίο».

«Αλλά είμαι ακόμα εδώ».

Παρ’ όλα αυτά, ο τραγουδοποιός παρέμεινε σε καλή διάθεση καθ’ όλη τη διάρκεια της πρεμιέρας και εξακολουθεί να κάνει τακτικά δημόσιες εμφανίσεις ακόμα κι αν η καριέρα του ως ερμηνευτής έχει φτάσει στο τέλος της.

Ο Έλτον Τζον εξακολουθεί να φαίνεται εξαιρετικά αισιόδοξος, ανεξάρτητα από τους διάφορους φόβους για την υγεία του.

Παρόλο που έχει απομακρυνθεί από τις ζωντανές εμφανίσεις, έχει λάβει μέρος σε διάφορες συνεργασίες εντός στούντιο τα τελευταία χρόνια, από τη Dua Lipa μέχρι τους Yard Act.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button